NE ŽELI NI DA ČUJE ZA STANIJU: Marko Marković odbrusio bivšoj devojci, pa otkrio kako Crnogorci komentarišu sramno ponašanje Anđele Đuričić!

Autor:

Zadruga

09.06.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković i Žana Đorđević nastavili su romansu, a njena ćerka oduševljena je maminim novim izborom!

NE ŽELI NI DA ČUJE ZA STANIJU: Marko Marković odbrusio bivšoj devojci, pa otkrio kako Crnogorci komentarišu sramno ponašanje Anđele Đuričić!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Đorđević i Marko Marković zajedno su napustili Zadrugu 6, za zvanično započeli romansu, a na veliko superfinale došli su zajedno, ruku pod ruku, kao pravi ljubavni par.

Na samom početku, Žana je otkrila da je upoznala ćerku sa Markom, a onda je on priznao pravi razlog raskida sa bivšom, starletom Stanijom Dobrojević, koju je takođe upoznao u Zadruzi:

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

 

- Nismo ozvaničili, jer mislim da bih time sve pokvarila. Moja ćerka kaže da je Marko strava - rekla je Žana.

- Ja se sa Stanijom nisam čuo, jer nema potrebe da se čujemo, nisam gledao ništa, ima vremena da sve pregledam. Ona i ja jesmo pričali o nekim ozbiljnim stvarima, ali nije dete razlog što nismo zajedno, mi nikada više nećemo biti zajedno - rekao je Marko.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

 

- Što se Anđele tiče, naravno da nijedna porodica ne bi bila ponosna na to, nebitno da li je u pitanju Crna Gora, niko ne bi bio srećan, ali se porodica nikad ne bi odrekla svog deteta. Normalno da se nikome ne sviđa to ponašanje - dodao je Marković.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading