Kija priznala: MOJI MOMCI SU BILI SOCIJALNI SLUČAJEVI!

Autor: Republika

Zadruga

18.02.2018

21:40

Kristina Kockar govorila je o svom novcu i u šta planira da uloži isti kada izađe iz Zadruge.

youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Ona se poverila Lepom Mići i Bori Santani da bi volela da otvori restoran ili bar u centru Beograda sa barem deset vrsta jela, poput finger fuda, gde bi se služili naćosi, tortilje i šta sve ne.

- Sve što sam na ovom svetu videla i jela, sve bih stavila na jedno mesto. Neka kul varijanta, za one koji imaju para i one koji nemaju para. Ja, recimo, imam para da jedem u najskupljem restoranu. Tražila sam lokal da otvorim, ali sam čekala da prođe Nova godina - rekla je Kija.

youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Na Kijine hvale Lepi Mića ju je upitao odakle joj pare i ko joj je dao, a Bora Santana je dodao da čeka da dobije, verovatno misleći na novac od honorara, na šta se ona nasmešila i odgovorila.

- Šta odakle mi pare? Pa zaradila sam. Niko mi nije dao. Što odma' čim žena ima para znači da joj je neko dao? Niko mi ništa nije dao u životu. Jedino što mi je u zajedništvu i pre braka Slobodan kupio, naravno, dosta stvari, a Andrija mi je kupio jednu haljinu. Ovako nijedan dečko mi ništa nije kupio, jer sam uvek imala socijalne slučajeve. Meni je bitno da ja radim i da sam ja živa i zdrava, da imam para za sebe.

Komentari (1)

Loading
mara

19.02.2018 17:04

Ne smeju momci da znaju da ti imas novac i koliko imas novac. Svi ti soc. slucajevi su bili sa tobom zbog novca.