ALEKS DO POBEDE DOŠLA PREKO DALILE! Sve je uradila kao Dragojevićka - šutnula joj bivšeg muža, završila sa Carom, kopirala je 9 meseci! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.06.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić devet meseci rijalitija kopirala Dalilu Dragojević.

ALEKS DO POBEDE DOŠLA PREKO DALILE! Sve je uradila kao Dragojevićka - šutnula joj bivšeg muža, završila sa Carom, kopirala je 9 meseci! (FOTO/VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Aleksandra Nikolić pobedila je u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', a mnogi su mišljenja da je to 50.000 evra prateći taktiku Dalile Dragojević, koja je prošle godine bila drugoplasirana.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Nikolić pobedila u Zadruzi 6

Naime, Aleksandra je nakon što je Dalila prevarila muža Dejana Dragojevića završila sa njim, ali ta ljubav nije bila dugog daha, jer ga je baš kao i Dalila u rijalitiju prevarila i ostavila zbog Filipa Cara.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić i Dalila Dragojević ostavile Dejana zbog Filipa Cara

Njena romansa sa Carom, moglo bi se reći je bila identična njegovoj romansi sa Dalilom, te je dolazilo do tuča, svađa, uvreda, prevara sa Majom Marinković, ponovnog vraćanja, lomljenja i na kraju, izašli su kao srećan par, a koliko će izdržati saznaćemo još u emisijama ''Narod pita'', baš kao što se saznalo za krah Careve i Daliline ljubavi.

Takođe, Aleksandra je devet meseci mnoge podsećala i izgledom na Dragojevićku, te je tako nosila iste maske za spavanje, slične haljine, frizure, a za finale je kosu podigla u vioski rep i čak se našminkala kao Dalila, ističući da čuvenu belu tačku u uglu ova koja je bila zaštitni znak Dalili, obožava.

Sudeći po mrežama i mišljenjima ljudi, Aleksandra može da se zahvali Dalili na pobedi, jer je učinila sve što i ona kako bi se visoko plasirala, a to je toliko utanačila da ju je čak i prestigla u plasmanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading