PRVI INTERVJU ALEKS NIKOLIĆ NAKON POBEDE! Progovorila o Dejanu i vezi sa Carem, pa priznala: STRAHUJEM od razgovora sa majkom! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić progovorila je prvi put o svom učešću u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' čiji je pobednik.

Aleksandra Nikolić osvojila je prvo mesto u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' i 50.000 evra, a sada je otkrila svoje prve impresije i kako se oseća nakon svega.

- Iskreno sam se potajno nadala, ali je konkurencije bila zaista velika, tako da, iznenađena sam i presrećna sam. Preplavljena sam emocijama, hvala svima, zbunjena sam i šokirana i dalje.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić pobednica Zadruge 6

- Pokušavali su da me ospore na raznorazne načine, ali sam se ja nekako izborila sa tim. Imala sam veliki prag tolerancije, samokontrolu i mislim da sam ove sezone pobedila samu sebe. Ove sezone sam pokazala kakva sam zapravo ja, nisam lagala niti folirala, bila sam potpuno iskrena i to je narod primetio i nagradio me - rekla je Aleksandra i istakla da se ne kaje ni zbog čega.

Kako ju je nedavno verio njen partner Filip Car, otkrila i je i kada će biti svadbeno veselje.

- To treba da se dogovorimo, nadam se uskoro - kaže Aleks i osvrće se na početak rijalitija i odnos sa Dejanom Dragojevićem kog je ostavila po ulasku u Belu kuću:

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić, prvi intervju

- Ništa ugasile su se emocije prema njemu, osetila sam emociju prema Filipu, bila sam iskrena i transparentna i prekinula vezu.

Za komentare svoje majke Slovenke da veruje da je negativno o Caru govorila zbog raznozraznih situacija koje su imali, pa priznala da joj nije svejedno da sedne i razgovara sa njom.

- Strahujem, da, ali popričaćemo.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić o pobedi

Filip Car je sinoć tokom finalne večeri video prvi put snimak o kom se dugo pričalo, a na kom su Aleks i Zvezdan Slavnić.

- Ja sam njemu sve ispričala, tako da videće sada sve.

S obzirom na to da je osvojila sumu od 50.000 evra, Aleks je otkrila kako će taj novac potrošiti.

- Srediću stan, ostaviću jedan deo kod kuće, na nešto korisno. Moj život nije bio lak, a sada ću ga srediti sa ovim novcem.

Nikolićeva je istakla i da misli da je završila sa rijalitijem, kao i da će se sada kao i mnogi zadrugari posvetiti društvenim mrežama i zaradi preko njih. 

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić o Filipu Caru

Aleks se osvrnula i na svoj odnos sa Filipom Carem.

- Nisam mislila da ću se pomiriti sa njim, čak sam planirala da ga izbegavam, ali mi smo tu da planiramo, a bog da nam se smeje. Verujem da do onakvih svađa neće dolaziti zato što je on u rijalitiju potpuno druga osoba, napolju je dosta smireniji - priča Aleks i dodaje da će majku nagovoriti da promeni mišljenje o Caru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vanja

10.06.2023 08:29

Jadnica. Pobedila je ali je ovo pirova pobeda. Tek joj predstoji zlostavljan od Filipa.. On je i veče pre finala psovao, gurao i uništio šminku a tek kada je ugledao zagrljaj sa Zvezdanom, neće joj biti dobro. Tu nema ni ljubavi, niti braka.

staka

11.06.2023 18:48

Jenavala se sa njim-ugasile se emocije.Smjesno.Pa sta sad naidje neko ljepsi,i zgodniji od debelog konja i sta ako se opet brzo ugase emosije.Tako cenopet lako preci.Kurvanski je to nacin razmisljanja