ONA JE POBEDNICA RIJALITIJA, MOJE NARAVI I MOG ŽIVOTA: Car pred sam kraj "Zadruge" održao emotivni govor o Aleksandri! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.06.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni klip naterao ga je da otvori dušu!

ONA JE POBEDNICA RIJALITIJA, MOJE NARAVI I MOG ŽIVOTA: Car pred sam kraj "Zadruge" održao emotivni govor o Aleksandri! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom današnje emisije "Gledanje snimaka", zadrugari su dobili priliku da vide ljubavni klip Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, koji su napravili njihovi verni fanovi. Klip možete pogledati klikom na link OVDE.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleks i Car gledaju klip

Aleksandra se oduševila kad je videla ovaj klip.

- Ovaj klip je prelep. Završava se i ova "Zadruga", a nekad sam se pitala da li sam trebala ovde da uđem i da sam sebi uništila život. Kad sve sumiram nisam pogrešila što sam došla, ponovo sam se spojila sa čovekom kojeg sam najviše volela i mislim da će tako i biti. Ja ne znam da reagujem na ovakve stvari. Non-stop su nam stizali pokloni, nekad me je bilo i sramota. Hvala puno tim ljudima. Filip mi je ulepšao ovih devet meseci i tek ćemo jedno drugom da ulepšamo dane kad izađemo. Meni da nije bilo njega ne znam kako bih izdržala neke stvari - komentarisala je Aleks.

Iako ne voli da govori o svojim emocijama, Car je ispričao koliko voli Aleks.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleks i Car o klipu

- Ona je pobednik moje naravi i uspela je u meni da pobedi taj strah. Uvek sam išao u kontru. Mislim da je ovo nešto najbolje što mi se desilpo. Bitno mi je da se ona oseća srećno, znam svoje ciljeve, spreman sam da na tome radim i mislim da sam i ovde uspeo mnogo sebe da promenim. Bitno mi je da nju štitim, da stojim iza nje, a za ostalo ćemo lako. Nisam mogao da se oslobodim i da prihvatim da je nešto lepo. Žao mi je da slika koju smo videli iz četvrte sezone i da nismo ostali zajedno, ali sve se dešava sa razlogom. Srećan sam i ponosan na nju, nju je sramota što ističem to. Ona za mene ne da je pobednik rijalitija, ona je za mene pobednik mog života - dodao je Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading