"AKO POBEDI BUJANOVAČKA MLADA..." Milena Kačavenda udarila na Aleks i Cara, otkrila šta radi njihova PODRŠKA!

Autor:

Zadruga

06.06.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anina kuma je otkrila kako su organizovali glasanje i da sve rade da bi Nikolićeva pobedila!

"AKO POBEDI BUJANOVAČKA MLADA..." Milena Kačavenda udarila na Aleks i Cara, otkrila šta radi njihova PODRŠKA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Aleksandra Nikolić i Filip Car već drugi dana zaredom vode žestoki rat sa Anom Ćurčić, a većina publike je ovo okarakterisala kao borbu favorita za prvo mesto. Milena Kačavenda, Anina kuma, se povodom ovoga oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je održala lajv.

Republika

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda

- Živa sam, ako se to živom može nazvati. Sad ćemo malo da pričamo o Aleksandri i Filipu Caru. Navrzli su na Anu kao smrt na babu, realno... Neka pametnjakovićka kaže da Ana napada njih. Da li gledamo istu televiziju? Živim za četvrtak, da se ova nebuloza završi. Definitivno su najahali na nju kao smrt na babu - krenula je kuma, pa dodala:

- Ljudi očigledno imaju informacije da je jedan od favorita, zato su navrzli na nju. Ništa manji pritisak nije ni na nas. Glasamo sve vreme, očekujemo najviše u četvrtak. Ona sad dobija trik pitanja, na neka se nije snašla, na neka nije htela da odgovori dok je Slavnić bio unutra, spopadaju je kako je ovakva, onakva, ne znam šta sve ne govore. Onaj glavati moran Filip Car će da vidi klipove kad izađe, pa će da vidi šta će sa svojom verenicom. Očigledno se Aleks i Ana kolju za prvo mesto. Ako Aleks pobedi, bujanovačka mlada, onda se stvarno treba iseliti iz ove države. Vidim da će svi Filipovi da glasaju za nju. Juče sam dobila neke klipove iz četvrte sezone, gde Car proziva Aleksandru za odlaske na jahtu za 7.000 evra, ali očigledno imaju amneziju - istakla je Milena.

Republika

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda

Superfinale "Zadruge" će se održati 8. juna, a publika koja godinama prati ovaj rijaliti smatra da je borba nikad neizvesnija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading