UNETE INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Zadrugari dobili UPOZORENJE, saznali kako se KOTIRAJU!

Autor:

Zadruga

25.05.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari se oduševili kad su videli iznenađenje, čestitke im vratile osmeh na lice!

UNETE INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Zadrugari dobili UPOZORENJE, saznali kako se KOTIRAJU!

Foto: Wikipedia, Yotuube/Zadruga Official

Zadruga

Pravoslavni vernici danas slave Spasovdan, a u "Zadruzi" je organizovana i proslava povodom rođendana Nenada Lazića Nece i Predraga Lazića Pece. Veliki šef je obavestio zadrugare da će se fešta odigrati u "Dubiozi", a oni su tamo pohitali.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Necine i Pecine torte

Necu i Pecu su u "Dubiozi" sačekale čestitke od najmilijih i fanova, kao i razne đakonije i pokloni koji su uneti. Odmah su pročitala čestitku svoje majke Julijane Juce Veljković.

- Dragi moji, kao prvo da čestita mama rođendan! Mama vas je rodila na današnji dan, radost ste nam doneli i ublažili moju bol. Želim vam sreću, mir, zdravlje, strpljenje i svi snovi da vam se ostvare na rođendan. Danas je Spasovdan, pa vam želim blagostanje i veseli bili! Šaljem vam poklone, ali ne sve od mene, nego i od onih koji vas napolju vole. Torte i ostali pokloni su vam i od Jece. Pozdrav od tetke Dace i ostalih. Znate ko su vam prijatelji, sve se vidi. Ostavite se pojedinih i želim vam da izađete sa osmeh. Pozdravite Zoricu, Anu, Bilala, Aleksandru, Slađu i Miljanu. Pošto ste dobili poklone od njih, želim i ja da im poklonim nešto. Ne odvajte se, ne odvajajte se od njih, šta ko da priča, napolju ste najbolji - glasila je čestitka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Neca čita čestitku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading