ANA ZABILA DRUGARICI NOŽ U LEĐA: Zbog GEJ afere puklo prijateljstvo, ovo joj NIKAD neće oprostiti! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.05.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćurčićeva je izdala prijateljicu, a zadrugari su prisustvovali svađi!

ANA ZABILA DRUGARICI NOŽ U LEĐA: Zbog GEJ afere puklo prijateljstvo, ovo joj NIKAD neće oprostiti! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/Zadruga_Official, Pixabay, E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić

Zadrugari su u vanrednoj emisiji "Gledanje snimaka" dobili priliku da vide svađu Žane Đorđević i Ane Ćurčić, koja je nastala zbog povezivanja Nenada Lazića Nece sa Markom Markovićem. Zbog ovoga je došlo do pucanja prijateljstva između Žane i Ane.

- Niko ne može da vrišti na mene, za moj ukus je bila glasnija i to je kraj. Zato smo komunikaciju prekinuli, ja ne tolerišem takve stvari. Ako sam ja korektna tako neka mi se i uzvrati. Rekla sam Marku, zamerio mi je da neće pitnaja nikakva sa mnom. Zamrila sam mu ćutnju, a smeta mu što ga povezuju sa suprotnim polom. Mene su povezivali sa Matorom, ali ja se na to ne brecam. Meni Ana te budalaštine ne može da mi priča jer ja nisam maloumna - rekla je Žana.

Republika

Foto: Youtube.com/Zadruga_Official

Žana Đorđević

- Misliš da si mnogo opasna - rekla je Ana.

- Ana je došla kod nas da nam kaže, a Zorica nam je prethodno rekla da je nećemo uvući u igru, a meni i Žani je nejasno. Žana je zvala Zoricu, a ti si počela da se dereš da nju ne mešamo. Čudi me da vi odrasle i zrele osobe na osnovu špriča rekla, kazala donosite zaključke - dodao je Marko.

- Tvoja lepša polovina je mene pitala i ja sam joj objasnila. Ti si posle četiri meseca našao da se digneš i sa mnom raspravljaš, sram te bilo. Žana od kad sam ja sa njom u odnosu neće da komentariše ništa - rekla je Ana.

- Moram da je prekinem, ja biram i dopuštam do momenta koji mi je okej da se nešto priča ispred mene. Slušam reči i reagujem na njih. I Marku sam zamerila, ne govori mi jedno, a misli drugo. Uskladi misaonu imenicu sa govorom - rekla je Žana.

Republika

Foto: Youtube.com/Zadruga_Official

Ana Ćurčić

- Mislim da su teški foliranti ispali prema meni, hvala vam - rekla je Ana.

- Ona je navikla da svi klimaju glavom, a ja nisam ta osoba - rekla je Žana.

- Što si rekla Zorici da polako iseče sa mnom - rekla je Ana.

- Ne, nisam, ona joj je zamerila isto to tvoje vikanje - rekla je Žana.

Republika

Foto: Youtube.com/Zadruga_Official

Neca posmatra sukob Ane i Žane

- Marko, Žana, Ana i ja smo imali korektne odnose zaista, a meni je Neca rekao da mu je Žana rekla da skinu bubice da nešto kaže. Rekla je kako sam ja rekla da su Neca i Marko, da je to poteklo od mene i ja sam ostala u šoku jer je laž - rekla je Zorica.

- On mi je jasan jer je gej deklarisana osoba, ali mi one nisu jasne - rekla je Žana.

- Ana se iznervirala jer je prvo njoj Neca rekao, pa i meni i ona je pod tim utiskom otišla kod Marka i Žane - rekla je Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

24.05.2023 21:16

Užas jedan! Ne samo da joj je pozajmljivala garderobu i donji veš, čak, nego ju je zdušno podržavala u najtežim trenucima. I njen dečko je uvek bio uz Anu. Sećam se da je kada je bila nominovana Žanina podrška je više afirmativno govorila o Ani koja nije bila nominovana nego o Žani koja je bila pred izbacivanje.