ŠUTNULA SAM MARKA JER NIJE IMAO PARE: Stanija otkrila zbog čega nije RODILA dete!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrojevićeva je progovorila o životnoj želji da postane majka, kao i o svom bivšem dečku, koji se trenutno nalazi u Zadruzi!

ŠUTNULA SAM MARKA JER NIJE IMAO PARE: Stanija otkrila zbog čega nije RODILA dete!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta i rijaliti učesnica Stanija Dobrojević često priča o tome kako želi da rodi dete, a kako godine prolaze, ovo pitanje sve češće dobila. Ona je otkrila da će, ako ne uspe da rodi, usvojiti bebu, a progovorila je i o raskidu sa Markom Markovićem, koji se trenutno nalazi u "Zadruzi".

- Ljudi mi govore da ću zakasniti sa rađanjem deteta, ali ja kažem, ako zakasnim, ja ću usvojiti dete. Ja ne živim po kalupima - rekla je Stanija, pa dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija i Marko

- Do tridesete nisam želela da razmišljam o udaji i deci. Bila sam u dugim vezama, ali uvek kada je došao momenat da se kao venčamo  i da dođu deca, ja sam to nekako gledala kao zatvor i da je to kraj mog života. Kraj svega. neću moći ni da putujem, Sve ovo sam ja želela. Poslednja veza kada sam se opustila prvi put sam se osećala da sam se smirila, i da sam spremna za porodicu, bile su neke druge stvari. Ja sam bila ta koja je bila dominantnija, fizički moćnija. Ja sam vukla celu tu priču. Kada smo pričali o deci, ja sam se uplašila života. Ukoliko sam ostala trudna, sve bi spalo mene. Morala bih da se slikam da pravim stan, da zarađujem. Šta on radi? Rekla sam mu ćao tada i završila sa njim - ispričala je ona.

Republika

Foto: Instagram.com/Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević

Marko je trenutno u ljubavnom odnosu sa Žanom Đorđević, a zadrugari ga često napadaju da je muška sponzoruša i da ulazi u veze samo sa starijim devojkama, koje su situirane.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Marko Marković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading