SKUPLJAŠ PRNJE MAJE MARINKOVIĆ: Anđela popucala po šavovima zbog Zvezdanove bivše, udarila joj na SMRTNI SLUČAJ, pa izazvala LOM!

Autor:

Zadruga

10.05.2023

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalni haos u Zadruzi, tokom podele budžeta Ivana Marinkovića, Maja Marinković otvorila Anđeli oči, pa joj otkrila šta su Zvezdan i ona radili u krevetu!

SKUPLJAŠ PRNJE MAJE MARINKOVIĆ: Anđela popucala po šavovima zbog Zvezdanove bivše, udarila joj na SMRTNI SLUČAJ, pa izazvala LOM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković podelio je zadrugarima budžete, a kada je došao do Anđele Đuričić, svi su zanemeli.

Naime, on je bio suroviji nego ikada, pa joj je rekao koliko ga je razočarala zbog iznenadnog pomirenja sa Zvezdanom Slavnićem:

- Preko onoga što je Zvezdan tebi uradio jedna normalna, stabilna žena ne bi trebalo da pređe. Da ponovo odeš, posle onoga što ti je uradio... Ti si zgazile sve onog momenta kada si svoje kodekse pogazila. To je tvoj izbor, ali da si me razočarala, jesi, jer sam mislio da ćeš ostati dosledna. Maja i ti ste meni apsolutno iste. Kao da si iskoristila priliku da dobiješ čestitku roditelja - govorio je Ivan.

- Nikada ne možeš da me uporediš sa Majom, jer smo Zvezdan i ja imali ozbiljnu vezu, oni nikada nisu bili ni u vezi - branila se Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Ti sebe uopšte ne ceniš, da ti sada ustaneš i kažeš da si ti nešto drugačije. Ti si mu ponovo devojka, šta? Sve zavisi od Zvezdana - objasnio joj je Ivan. 

- Toliko o tome koliko neko ne bi bio sa Majom Marinković. Tako je kad se kraljica vrati na tron - rekla je Maja.

- Maja je dokazala da joj na današnji dan nije teško, seti se gde si bila danas - provocirala je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Tebe se porodica odrekla! Da li si se popravila u krevetu? Ti skupljaš prnje Maje Marinković - uzvratila je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading