KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAMESTIO BATINE ZADRUGARU? Unakazili mu facu, krvavog ga gepekovali, pa hteli da mu rastrgnu delove tela! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.05.2023

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal Brajlović pretučen, isplivale fotke koje su šokantne!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAMESTIO BATINE ZADRUGARU? Unakazili mu facu, krvavog ga gepekovali, pa hteli da mu rastrgnu delove tela! (FOTO)

Foto: ST/N. Pančić

Zadrugar Bilal Brajlović prećutao je policiji da je bio gepekovan, samo noć pred ulazak u Zadrugu. Naime, poznati jutjuber poznat je bio po svađi sa Kristijanom Golubovićem i Bakom Prasetom, a onda mu se jedne noći desio pakao, koji nije mogao ni da sanja. 

Foto: Republika.rs, Youtube.com printscreen Baka Prase

Kristijan Golubović i Baka Prase

 

Naime, Bilal je na Instagram profilu objavio niz snimaka na kojima je objasnio o čemu se tu radilo, te je izneo i tvrdnje da je batine dobio zbog Kristijana ili Bake Praseta. 

- Ako mislite da je ovo fejk, mislite da ćete me ućutkati, ovo je nemoguće! Evo, vidite ovo! Ko, šta, ne znam! Gepekovanje, ne znam, da li je zbog Kristijana ili Bake Praseta... J*bote... - rekao je Bilal i dodao:

 

- Da ne pričam svima pojedinačno, zove me jedan poznanik, nešto poslovno da pričamo, on mene čekao, ja uđem u auto, sve normala, prošli smo 300 metara, u auto ulaze četiri momka, kako su ušli, odmah udaranje, vadi momak nož ovoliki, da ćutim, ubiše me. Ja sam samo krio facu! Ja sam trebao u Zadrugu ući sutradan! Hteli su da me vuku po asfaltu, ali ja jedva glavu živu ostavih. Ne znam šta da kažem, šmeker nisam, p**ka nisam, neću ići u policiju, pričaću šta ja hoću, ako hoću!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading