KAD JOJ JE ZVEZDAN OKRENUO LEĐA, SETILA SE PORODICE: Anđela preklinjala roditelje za oproštaj, posebnu poruku imala za oca!

Autor:

Zadruga

03.05.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka shvatila koliko ju je Zvezdan osramotio, nema gde da se vrati!

KAD JOJ JE ZVEZDAN OKRENUO LEĐA, SETILA SE PORODICE: Anđela preklinjala roditelje za oproštaj, posebnu poruku imala za oca!

Foto: e-stock/printscreen

Anđela Đuričić roditelji

Anđela Đuričić sinoć je doživela emotivni slom, a zbog prekomerne doze alkohola, govorila je i sve ono o čemu je ćutala danima, a tiče se njenog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem.

Kako joj je porodica okrenula leđa, te joj nisu poslali nikakvu čestitku za Uskrs, Anđela je preklinjala oca da to učini sada, jer nema snage da nastavi dalje bez njihove podrške:

- Pravim se da sam super, ali sam šutnuta i ostavljena. Porodica mi se ne javlja. Ako ne dobijem čestitku, to je znak da ih sad ne zanimam. Kad sam videla za Uskrs da nisu uz mene, Zvezdan mi je bio potreban, a on me je prevario. Kad bi mi samo ta čestitke došla... - rekla je Anđela.

- Sigurno su uz tebe, samo su ljuti - tešila ju je Aleksandra.

Republika

Foto: ATAImages, Printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading