MILJANA NASRNULA NA BEBICU! Kulićeva napravila HAOS isped kuće u Nišu, Siniši POZLILO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Kulić samo pao bez glasa, nisu znali šta mu je!

MILJANA NASRNULA NA BEBICU! Kulićeva napravila HAOS isped kuće u Nišu, Siniši POZLILO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Printscreen Youtube

Miljana Kulić se potukla s dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, usled čega je pozlilo njenom ocu Siniši Kuliću, ekskluzivno saznaje Republika.

Naime, ona je prošle nedelje diskvalifikovana iz šeste sezone "Zadruge" i moraće da plati kaznu od 100.000 evra zbog kršenja ugovora. Starleta iz Niša je iz rijalitija izašla na pregled u Urgentni centar jer joj je pre toga pozlilo, ali se iz bolnice nije vratila u rijaliti, već je s Bebicom otišla u Niš. Iako je prvih dana vladala idila, već posle trećeg dana počeli su da se svađaju.

- Miljana je nepredvidiva i svi to vrlo dobro znate, ona nema mira više od dva dana! Zbog toga stalno i beži iz "Zadruge", nju ni novac ne može da zadrži na jednom mestu. Bebica i ona su ljubavisali dva dana, a trećeg su već nastali problemi. Miksi je gledala šta Zola radi u rijalitiju i počela da ludi jer nije tamo da ga kontroliše. Galamila je u kući, bacala je daljinski, razbijala čaše. Rečju, bila je van kontrole. Bebica je hteo da je smiri, a ona mu je napravila dramu - počinje izvor blizak Kulićima za naš portal, pa nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Miljana Kulić, Zola i Bebica Zadruga 6

- To je za Miljanu bio okidač da počne da se svađa s njim. Onda je skočila i počela da ga udara, da ga grebe. Oborila ga je nasred kuće i pesničila ga. Bebica nije hteo da se brani, ali je zapomagao da mu neko pomogne. Siniša, koji je u tom momentu spavao u svojoj sobi, izleteo je i video haos. On je lošeg zdravlja. Pokušao je da odvoji Miljanu od Bebice i tada mu je pozlilo. Samo je pao bez glasa. Nisu znali šta mu je. To je bila opšta frka ispred njihove kuće. Miljana je plakala i dozivala pomoć. Nedaobog nikome. Posle sam čula da je Siniši skočio pritisak i da je posle završio u krevetu. Miljana je sada manja od makovog zrna, ali samo trenutno - završava komšinica porodice Kulić za Republiku.

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

Miljana Kulić, roditelji Siniša i Marija Kulić Zadruga 6

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Miljanom Kulić na broj poznat redakciji, ali se do zaključenja teksta nije odazivala našem pozivu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading