ZVEZDAN I ANA IMALI INTIMNE ODNOSE SA POZNATOM PEVAČICOM! Otkrivamo veliku tajnu iz života Ćurčićke i Slavnića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna plavuša koja je imala aferu sa Zvezdanom Slavnićem i Anom Ćurčić bila je učesnica prethodne sezone "Zadruge".

ZVEZDAN I ANA IMALI INTIMNE ODNOSE SA POZNATOM PEVAČICOM! Otkrivamo veliku tajnu iz života Ćurčićke i Slavnića!

Foto: ATAImages

Kako Republika ekskluzivno saznaje, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić imali su sek*ualne odnose s mladom pevačicom koja je učestvovala u prošloj sezoni "Zadruge"!

Nakon našeg otkrića da je kontroverzni par imao trojku sa prostitutkom kada ga je Ana iznenadila za rođendan, došli smo do novih saznanja o perverzijama iz života dvoje zadrugara. Naime, oni su se nekoliko puta družili sa izazovnom pevačicom koja je takođe bila na imanju u Šimanovcima, a veoma je atraktivna.

Zvezdan Slavnić poznat je kao veoma perverzna osoba i neko ko je, kao mladić, obožavao eksperimente u sek*u. On je bio poznat po orgijama koje je ogranizovao, a dolazile su i mnoge pevačice, tada veoma popularne i poznate. On je inače slab na pevačice, javne ličnosti, starlete... Voli atraktivne devojke, mlade i perverzne. Anu je oduvek gledao kao ortakinju i ženu koja mu je potpora. Nakon nekog vremena terao ju je da osvežavaju vezu, a ona se nije bunila, samo da ostane s njom. Tako je nakon prostitutke privela i sek*i pevačicu - počinje izvor blizak rijaliti-paru upućen u sva dešavanja za naš portal, pa nastavlja:

Republika

Foto: ATAImages

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

Ana je pre početka šeste sezone "Zadruge" bila u kontaktu s pevačicom koja je bila učesnica pete sezone. Njih dve su imale zajedničke poznanike, pa su tako ostvarila kontakt. Pisala joj je preko Instagrama, a ova joj odgovorila. Malo-pomalo, ta pevačica i bivša zadrugarka se opustila s Anom. Videla je da žena ima dobre namere. Jedne večeri ju je pozvala da dođe na večeru da se konačno uživo ispričaju. Kako je bila dokona, pevačica je pristala. Ana tada nije spominjala Zvezdana, a kada je bivša zadrugarka došla, sačekali su je oboje u stanu. Opustili su je uz džin-tonik toliko da više ni sama nije imala kontrolu nad ponašanjem. Počeli su da se maze - nastavlja prijateljica Ćurčićeve koja je dobro upućena u ovu aferu trojka, a na kraju nam odaje i koliko je trajala se*s-šema:

Republika

Foto: YouTube//Printscreen

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

Pevačica se mnogo dopala Zvezdanu, zgodna, vitka, plavuša, a odmah se vidi da je promiskuitetna. U "Zadruzi" se sve to i otkrilo. Nakon prve večeri, kada je pao i se*s, oni su nastavili da se viđaju utroje. Najzanimljivije to što se Ana nije bunila jer se ta mala pevačica i njoj dopala, a nije videla opasnost u njoj da joj preotme Zvezdana. Njih troje su se opijali kod njih u stanu, a odlazili su i kod nje kada je bila sama. Ovo je avantura o kojoj svi ćute. Pevačica je to izbrisala iz sećanja. Ana takođe neće pričati o tome, ona želi da u narodu ostane kao fina žena. Zvezdan je jedini koji bi mogao da progovori o trojci s plavokosom pevačicom, odnosno bivšom zadrugarkom. Ana i ona strepe samo od njega. Nije isključeno da će on jednog momenta sve da ispriča - zaključuje izvor za Republiku.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dolores

02.05.2023 17:23

Ma da li je moguće 🙄