ANĐELA TRAŽI OD PRODUKCIJE DA JE DISKVALIFIKUJU! Haotična drama Crnogorke usred noći, plače i ucenjuje zbog Mensura! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

27.04.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić zbog šeme sa Mensurom Ajdarpašićem traži da je izbace iz "Zadruge"!

ANĐELA TRAŽI OD PRODUKCIJE DA JE DISKVALIFIKUJU! Haotična drama Crnogorke usred noći, plače i ucenjuje zbog Mensura! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mlada Crnogorka, Anđela Đuričić, napravila je svojevrsnu dramu usred emisije "Pitanja gledalaca", kada je prekinula izlaganje svojih cimerki kako bi se direktno obratila produkciji. 

Naime, na pomen bivšeg zadrugara Mesura Ajdarpašića, u rijalitiju "Zadruga" se pokrenula tema o njegovom odnosu sa bivšom ljubavnicom Zvezdana Slavnića, te su se tako otkrile nove informacije o njihovoj navodnoj šemi. 

Ovo se, međutim, nimalo nije dopalo Đuričićevoj, te je demonstrativno napustila Belu kuću i osamila se u radionici, a zatim se bahato okrenula direktno ka kameri i počela da ucenjuje čelnike programa i medijske kuće zbog raskrinkavanja njene veze sa Ajdarpašićem.

- Ne učestvujem u emisijama od danas, diskvalifikujte me, radite šta hoćete, sve dok ne demantujete stvari koje nisu istinite, neću učestvovati u emisijama, kraj! Neće mi se pripisivati zbog jednog lošeg postupka laži i neistine, ovo je kraj! Neću da dopustim to - vikala je Anđela u kameru dok je plakala. 

Detaljnije pogledajte u video prillogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Branko

27.04.2023 09:02

Zna ona šta treba da uradi da bude diskvalifikovana. Čik neka se diskvalifikuje.

vlada

27.04.2023 10:09

Kasno je za kajanje. Što si učinila učinila si. Produkcija nema veze sa tim.