STIGLA JASNA PORUKA IZ ĐENOVIĆA ZA ANĐELU: Đuričićeva se guši u suzama, dobila potvrdu da su je se roditelji ODREKLI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.04.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić saznala da su je se roditelji definitivno odrekli!

STIGLA JASNA PORUKA IZ ĐENOVIĆA ZA ANĐELU: Đuričićeva se guši u suzama, dobila potvrdu da su je se roditelji ODREKLI! (VIDEO)

Foto: e-stock/printscreen

Anđela Đuričić roditelji

Anđela Đuričić dotrčala je na rođendan kod Jovane Tomić Matore, kako bi proverila da li su joj roditelji poslali čestitku. Podsetimo, veliki šok bio je za Anđelu kada je saznala od voditelja da joj roditelji jedino njoj nisu poslali čestitku za Vaskrs, što ju je totalno slomilo. 

Nakon toga, samo par sati kasnije, Zvezdan Slavnić, njen sad već bivši dečko, tražio je javno od njenih roditelja da joj pošalju čestitku za Matorin rođendan. U nadi da je dobila pozdrave, Anđela se sredila i stigla na rođendan, a onda završila u suzama, kada je shvatila da su je se roditelji definitivno odrekli. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

 

Ona je otrčala kod Filipa Cara i Aleksandre Nikolić, te grcajući i suzama, sazažljevala samu sebe. 

 

 

-Tražili smo da pošalju čestitku u nedelju, nisu mi ni poslali. Neće mi ni poslati, ja njih više ni ne zanimam. Evo moje slave za par dana, 6. maja mi je slava, neće mi ni tad poslati. Prosto ih ne zanimam više - kukala je Anđela kroz suze. 

- Nadala sam se, zato sam i došla, ali nisu, neće ti tad. Ne mogu, žao mi je - dodala je uplakana ljubavnica. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iva

23.04.2023 21:00

Sta si ocekivala, Andjela? Tortu sa cestitkom ? ?