PAŠĆE KRV ZBOG ANĐELINE ODLUKE: Kr*snuću se sa Carem na Zvezdanove oči, sigurna sam da je bolji od Slavnića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela skovala pakleni plan kako da se osveti Slavniću zbog neverstva s Majom. U svemu joj pomaže Hrvat, koji je već pao na nju

PAŠĆE KRV ZBOG ANĐELINE ODLUKE: Kr*snuću se sa Carem na Zvezdanove oči, sigurna sam da je bolji od Slavnića!

Foto: ATAImages

Anđela Đuričić i Filip Car

Prevarena ljubavnica Anđela Đuričić skovala je pakleni plan kako da se osveti Zvezdanu Slavniću, koji ju je prevario s Majom Marinković, a za osvetu koristi Filipa Cara, koji se rado našao tu da joj pomogne. Svesna da će nakon njenog postupka pasti krv u "Zadruzi", Crnogorka je jasnog stava da će uništiti Zvezdana, pa svima priča kako je loš u krevetu i da je sigurna da to Car bolje radi od njega.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Naime, Anđela je rešila da smuva Cara, te da Slavniću priredi isto ono što je on njoj, tj. da je on gleda dok skače po Filipu. Lepi Mića i ostali zadrugari, poznavajući Zvezdana, kažu da će to dovesti do krvoprolića, budući da između njega i Filipa već vlada velika netrpeljivost. Zvezdan je već ušao u sukob sa Carem samo zato što je stao u Anđelinu zaštitu, a šta će tek uraditi kad se smuvaju, možemo samo da zamislimo.

Anđela: Rešila sam da stavim tačku na Zvezdana, on je za mene prošlost, prezirem ga, ali ću uživati u njegovom bolu. Vidim da mu smeta moja bliskost s Filipom, ali ću nastaviti da se družim s njim. Car je baš pažljiv prema meni, a čujem i da je mnogo bolji u krevetu od Zvezdana. Iskreno, Zvezdana sam zavolela, ali i nije nešto u krevetu.

Lepi Mića: Ćuti, ludačo, hoćeš da se poubijaju njih dvojica ovde. Je l' ti vidiš da se ne podnose? Je l' vidiš da Zvezdan namerno ovom skida svaku ribu? Jesi li ti normalna? Nemoj to raditi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

Anđela: Naravno da hoću i niko me neće zaustaviti. Sigurna sam da se sviđam Caru. On je moj zaštitnik i brani me od ovog monstruma. Je l' ja sam gledala njega u krevetu sa Majom, što on ne bi gledao mene s Filipom? Što njega niste sprečili da to uradi, nego uvek mene sputavate u svemu. Boli me uvo, nek se povredi, neka se ubije ako hoće. Mene više on ne interesuje. Ali ću mu se osvetiti zbog ovoga što me je ponizio.

Lepi Mića: Poubijaće se, a ti ćeš onda zažaliti. Sada to pričaš zato što si povređena, a znam da ti se Filip ne sviđa. Nemoj se još više srozati. Znam da ti nije lako, ali budi bar ti pametna.

Anđela: Bila sam pametna, verovala sam mu i šta sam dobila. Ništa, za nekoliko sati me je zaboravio. Sada će on da vidi, a i Maja. Njemu smeta Car, a Maja voli Cara, tako da ću im vratiti za sve.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Zvezdan Slavnić

Nakon toga Filip je došao kod Anđele i doneo joj kafu, a ona je počela odmah svoj plan da sprovodi u delo.

Anđela: Pa gde si ti. Baš se pitam kada ćeš da dođeš, ti me jedini smiriš. Hvala ti što si pored mene kada mi je najteže.

Car: Opušteno, samo se ti smiri, dobra si cura, samo si napravila nekoliko velikih grešaka. Sada pokušaj sve to da ispraviš, nemoj više blamirati ni sebe ni svoje roditelje zarad ovih ljudi.

 BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vladan

23.04.2023 15:14

Samo nemoralne žene pričaju o muškarcima i njihovim kvalitetima u krevetu.

Odgovori 10 4
AJLA

24.04.2023 17:29

Ne verujem i njene price... devojka je imala "dva ipo momka" i nema ona taj kapacitet da igra po pravilima velikog sefa.

Ljiljana

24.04.2023 18:36

Ova je velika kurvetina. Ona zna da je Car bolji u krevetu. Pa naravno isprobala ga je ona već. A Aleksandra je teši, i dobra joj je drugarica. U Crnu Goru droljetinu odvratnu, da nam više ne zagađuje Beograd i Srbiju. Ona traži krv, pa nek to uradi tamo odakle je došla. Ffffuuuujjjjjjjj droljetina!!!

nada

29.04.2023 18:46

osveta helge zvezdanu neznaci nista ali zato filipu znaci zbog aleks samo produkcija da pusti snimak iz izolacije i novinski clanak skim je aleks saradivala i kako je bila sa zvezdanom u vezi ajte da zadruga pocne kada radite sve budite posteni i nelazite snimak postoji pa da vam verujemo da nije namesteno i da se stede pojedinci budite iskreni pa sve da se vidi koga i zasto krijete to je rijaliti ne po vama nego ono sto je istina nenamesteno da vidimo ko laze ko govori istinu a ne da provodite vreme u prepricavanju dogadaja vec malo dalje sta vas to sprecava pre ste znali da kopate po spljasnjem svetu a sad ko tu manipulise a mi citamoi gledamo a vi nista neznate nemi na sve sramota sta se radi i nasta lici zadruga sjatiste starleta i kriminalaca na baterije samo po krevetima i po nasilju to sou nazalost