UNIŠTILA SI SAMA SEBI ŽIVOT! Zvezdan BRUTALNO NAPAO Anu, pa je raskrinkao: Dao sam ti na STOTINE HILJADA, ti si PATOLOŠLI LAŽOV! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.04.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić ponovo su se sinoć sukobili.

UNIŠTILA SI SAMA SEBI ŽIVOT! Zvezdan BRUTALNO NAPAO Anu, pa je raskrinkao: Dao sam ti na STOTINE HILJADA, ti si PATOLOŠLI LAŽOV! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić nastavili su sa sukobljavanjem i otkrivanjem nepoznatih detalja njihovog odnosa.

- Kada smo popričali, to je bio posao koji on ne zna, razmišljali smo kako bi on to radio. Naš dogovor je to bio, nisam rekla da ne smeš da radiš. Seli smo i popričali, ti, Slavica i ja - počela je Ana da objašnjava.

- Ti pričaš ovde 60 dana kako ti nisam ništa pomogao u životu.

- Jako si mi malo pomogao - rekla je Ana, a Zvezdan dodao:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Ja kažem da sam ti puno pomogao i mnogo novca dao. Ti si kalkulator, ja želim da ti pobediš, da bi dobila još to malo novca, tako je lakše. Jednostavno treba da se uzme papir i da se kaže toliko i toliko. To je ljubav. Nisam znao da to treba da zapisujem. Ja govorim da sam joj dao stotine hiljada - rekao je Zvezdan, dok je Ana ponavljala da treba da ga bude sramota.

- Ne znam koliko sam još dužan, ovde je ušla jer sam ja napravio sranje i ovan novac što će dobiti dobiće preko mene i nadam se da će osvojiti i glavnu nagradu pa ćemo onda valjda biti kvit, onda mislim da joj stvarno ništa ne dugujem. Osim godina koje sam joj uzeo i koje ona pominje.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Ana je otkrila i da li je njen odnos sa Zvezdanom bio patološki.

- Patologije nije bilo, bilo je straha.

- Ona je zadnjih godina patološki počela da laže! Hvala Bogu nije za te veće stvari, ali u toku dana ume da slaže 20 puta, mene, decu, za takve gluposti da je to neverovatno. Ti si napravila srpdnju od svog života Ana, niko ti ga nije uništio, sama si ga sebi uništila, nemoj više da foliraš - urlao je Zvezdan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
JA

15.04.2023 08:29

Zvekan je pobrkao loncice,moguce da je on PROKOCKAO stotine evra, a ko je video jedan evro od njega ,pamtio bi za ceo zivot. Neko ko je bio u zatvoru zbog ubistva, pljacke, prodaje doroge je spreman na sve . Za takav profil licnosti LAZ je ‘bezazlena’ ksrskteristika licnosti i on je eksploatise kada god oseti ugrozenost …. !