NISAM VIŠE ISTA! Slavnić šokiran Aninom promenom, ona presekla: Manipulacije, on i njegov glas ne dopiru do mene! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.04.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić ponovo u klinču.

NISAM VIŠE ISTA! Slavnić šokiran Aninom promenom, ona presekla: Manipulacije, on i njegov glas ne dopiru do mene! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Zvezdan Slavnić priznao je da bi imao veliki problem da vidi svoju bivšu partnerku Anu Ćurčić u rijalitiju sa drugim partnerom, a ona se osvrnuo na momenat kada su se prisetili zajedničkih trenutaka.

- Nismo se nešto približili, ja sam rekao da neću uopšte više prilaziti i pitati je ništa, drago mi je kada pričamo o tome, to su lepi trenuci. Bilo mi je prijatno tada, ali je to pitanje za nju, jer ona menja osećanja - rekao je Zvezdan.

- Desio se samo momenat, Osman me je pitao. Suludo bi bilo da odgovaram neraspoloženo, setila sam se detalja. Trenutak, ništa drugo...Ništa nisam osetila, setila sam se tih karata, nije bilo nešto mnogo situacija kojih sam mogla da se setim - rekla je Ana.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

Anđela je u raspravi sa Anom izrekla da je najgora osobina kod ljudi ta da kada neko ponizi drugoga da bi uzdigao sebe. Prepoznaješ li te osobine kod Ane I koja je razlika između Ane pre tvog ulaska u “Zadrugu” I Ane sada? - pitala je Milica.

- U ovim svađama i raspravama sam sve to osetio, još neke stvari, provokacije, bezobrazluk. Nema veze sa životom ona Ana napolju i ova sada, sa razlogom jer se sve ovo desilo. Ona potencira stalno da je nešto uvidela, tvrdim da nema veze sa Anom onom napolju...Pod broj jedan razlika je ponašanje prema meni, a ako uzmem u obzir - rekao je Zvezdan.

- To je da prosto ne praštam, ne pričam na način na koji on očekuje. Zvezdan ne očekuje provokaciju, da se ovako ponašam...Ovde se postavlja pitanje da li sam ja prvocirala 60 dana ili je on mene vređao?! Htela bih samo da kažem jednu stvar, ušla sam svojevoljno ovde kao jedna žena koja je u svom bolu polomljena. Ne znam iz kog razloga je očekivano da se ponašam onako kako se osećam, ja se ponašam onako kako se osećam. Opet podvlačim, jedina osoba koja zna kroz šta prolazim je Zorica. Njemu je poslednja karta smirenost, meni je poznato ovo njegovo ponašanje...Ovo kada je situacija: "Sada neću da reagujem ni na šta", manipulacije više nema, on i njegov glas ne mogu da dopru do mene. Naučila sam lekciju koja me je koštala mnogo godina života sa njim - rekla je Ana i dodala:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- Verovatno smo pričali o tome da me iznenađuje njegovo ponašanje i šta je u stanju da kaže. Jednostavno sebi kažem: "Da li je moguće da je ovo on?", ali da, da mi pokazuje ko je i šta je, to svakako da - rekla je Ana.

- Ona se ne pita kako se ona ponaša, eto sad sam postao loš čovek. Ona to nije mogla da vidi za 13 godina, nego sam se folirao, pa sam pokazivao moje umeće i sad se jadna probudila...Ja sam i dalje šokiran da je ona ovde, evo petak je, "Pitanja novinara" i mi stojimo ovde. Ona je ispričala da smo imali bajan i sjajan odnos, da je ona šokirana po mojim reakcijama kakav sam ja - rekao je Zvezdan, a Ana se osvrnula na njegovo izvinjenje:

- Moj stav je da mu ne verujem i stojim iza toga. Sve što je izgovorio i uradio, do kraja svog života neću da zaboravim. Meni njegovo: "Izvini" ne znači ništa. Mislim da je to bio neki njegov trenutak. Nismo kod kuće, na javnom smo mestu, ono što mogu da kažem je da ću da pustim neko vreme da vidim - rekla je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading