OD MILJANE ODUSTAJU I ONI KOJI JE NAJVIŠE VOLE... Kulićeva se bori sa CRNOM MAGIJOM, Bebica povukao ŠOK POTEZ!

Autor:

Zadruga

14.04.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadio nas je odgovorom!

OD MILJANE ODUSTAJU I ONI KOJI JE NAJVIŠE VOLE... Kulićeva se bori sa CRNOM MAGIJOM, Bebica povukao ŠOK POTEZ!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana i Bebica

Po sopstvenom priznanju, Miljana Kulić se danima bori sa zlim duhovima i crnom magijom. Kulićeva je primetila da joj u jednom trenutku oči svetlucaju i da ne zna šta će sa svojim mislima. Danas je, na Veliki petak, pokušala da otera zle duhove, tako što je sa Lazarom Čolićem Zolom upalila sveću na Rajskom ostrvu, okadila prostor, čitala molitva i polivala se Svetom vodicom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/N.MANDIĆ, PIXABAY.COM

Miljana i Zola teraju zle duhove, Vesna Rivas

 

Za naš portal se danas oglasila i Vesna Rivas, koja je između ostalog i beli mag, te nam otkrila da Miljana ovaj problem vuče od ranije. Naime, kako je Vesna ispričala, ona je posećivala crne magove za koje je mislila da su beli, a problem je i to što je prošle godine na grobu u Zolinom rodnom mestu vršila "obrede" i "sahranjivala ga". Kako Vesna kaže, Miljana mora da provede 40 danas zatvorena u manastiru, kako bi uz pomoć duhovnika skinula crnu magiju.

Stupili smo u kontakt sa Nenadom Macanovićem Bebicom, kako bismo ga upitali šta misli o ovome i da li zna šta se i zbog čega sa Miljanom dešava, međutim, on nas je šokirao odgovorom.

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Nenad Macanović Bebica

- Nisam ispratio šta se desilo, nisam u toku uopšte - izjavio je kratko za Republiku Bebica.

Ovo nas je iznenadilo, kako je Nenad ranije pratio svaki njen korak, a kad nije stizao, dobio je klipove od fanova, koji su mu uredno slali šta Miljana radi. Izgleda da se od skandala u Nišu sve promenilo, pa i njegov stav prema Miljani. Podsetimo, Bebica je nakon skandala u Nišu za naš portal izjavio da se vratio u Beograd, kao i da će samo povremeno posećivati Niš kako bi pomagao Miljaninom ocu Siniši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading