"NAJPRLJAVIJI TAKMIČARI SVIH RIJALITIJA" Javnost ZGROŽENA Anđelom i Zvezdanom, na higijenu ne misle, a rasipaju pare na OVO!

Autor:

Zadruga

14.04.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok za šokom!

"NAJPRLJAVIJI TAKMIČARI SVIH RIJALITIJA" Javnost ZGROŽENA Anđelom i Zvezdanom,  na higijenu ne misle, a rasipaju pare na OVO!

Foto: ATAImages

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su juče ponovo šokirali region. Njih dvoje su pričali o tome kako nemaju para da kupe pastu za zube, a on je izjavio da se ne seća kad ih je poslednji put oprao. 

Mogao bih da operem zube - rekao je Zvezdan.

Vala, bilo je i vreme, ali neću da ti prebacujem - dodala je Anđela.

Ne sećam se poslednji put kad sam - nastavio je Slavnić.

Nemamo pare za pastu, zato i ne perem - govorila je ona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela i Zvezdan

Korisnici Tvitera su bili zgroženi njihovim priznanjem.

- Anđela i Zvezdan pričaju kako ne peru zuber je nemaju para da kupe pastu. Da li je realno da od 6.000 koje dobijaju nedeljno, a nekada bude i više, ne mogu odvojiti 300 dinara za jednu pastu za zube - napisao je jedan korisnik.

- Mogu od "Bungiša" (fan grupe) naručiti kilo krema da im pošalju, a ne mogu pastu za zube - nadovezao se drugi.

- Mislim da je ona kanta koju su imali bila od 3 kilograma. Mada njima definitivno higijena nije prioritet, jer da jeste, našlo bi se tih 300 dinara nedeljno za pastu za zube - dodaje prvi.


- Anđela i Zveki nemaju para za pastu. Tako vam je to, deco, kad se ne kupate, pa sve pare dajete za vlažne maramice. Ali šta kaže Zveki? Po pitanju higijene ugledajte se na mene - poveo se drugi razgovor.

- Pri tom, tamo imaju tri kupatila. nije da su na "Farmi", pa da se svi kupaju u onom buretu - dodao je jedan korisnik.

- A mogu i da pozjame pastu bar da operu zube. Mada, i kad su imali pastu nisu prali, Klementina (Anđela) samo ispljune ispred izolacije - zaključio je drugi korisnik, dok je nekoliko njih napisalo da su najprljaviji takmičari koji su se pojavili u rijalitiju.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je javnost zgrožena time što njih dvoje ne vode računa o higijeni. Mnogi komentarišu to što se Zvezdan retko kupa i briše vlažnim maramicama, a nedavno je iskritikovao Anđelu što je dobila bubuljice jer je prljava. Inače, Anđela je prošle godine važila za jednu od najurednijih takmičarki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading