"VOLI DA JE U CENTRU PAŽNJE, A NIJE" Bivši prijatelj URNISAO povređenog košarkaša, gledao ga u AKCIJI sa Sanjom!

Autor:

Zadruga

13.04.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije štedeo reči!

"VOLI DA JE U CENTRU PAŽNJE, A NIJE" Bivši prijatelj URNISAO povređenog košarkaša,  gledao ga u AKCIJI sa Sanjom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nekadašnji bliski prijatelji Filip Car i Marko Janjušević Janjuš konačno su zauvek stavili tačku na svoj odnos, a sve nakon brutalnih sukoba koje su poslednjih nekoliko dana imali u "Zadruzi". Sve se zakomplikovalo nakon Carevog otkrića da je Janjuš bio intiman sa Sanjom Grujić

Republika

Foto: ST/P.Divac

Fiilip Car, Janjuš

Inače, Janjuše je tokom jednog od sukoba pao sa kreveta i slomio ruku, zbog čega sada nosi gips. O njihovom odnosu govorio je Stefan Karić, koji je bio blizak sa obojicom, a pre toga je otkrio sve o Janjuševoj vreloj akciji sa Sanjom.

- Što se tiče Janjuša i Sanje, imali su nešto sigurno, spavali su pored mene. To nije ništa novo, to se znalo i pričalo se o tome. Da je bilo s*ksa, to ne znam, ali dodirivali su se sigurno. Mislim da prijateljstvo između njega i Filipa nikada nije ni postojalo, to je više iz neke koristi - kazao je Stefan.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Stefan Karić

- Stalno su se oni nešto čačkali, nije mi ništa čudno. Nije mi normalno da su oni prijatelji posle istih devojaka. Znamo svi koliko Janjuš voli Maju. Oni nisu želeli da ulaze u veći konflikt da ne bi došlo do ozbiljnije svađe kao ovo sada - započeo je Karić.

Karić je otkrio i da li je Janjuš ljubomoran na Carevu vezu sa Aleks, kako Filip misli.

- Moguće da je i to. Janjuš više nije toliko u centru pažnje, a on to najviše voli. Moguće da mu je i to zasmetalo. Meni nije jasno kako on čovek nije shvatio sve ove godine kako funkcioniše rijaliti - nastavio je Stefan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Filip Car

- Mislim da mogu da zakopaju ratne sekire ali od tog prijateljstva nema ništa, to je gotova priča. Uhvatili su se tih polupanih riba - izjavio je Karić za Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading