JA SAM NA OLIMPIJSKOM ŠAMPIONU, A ONE NA NEBITNIMA ZA MALE PARE: Mokina devojka Tamara dovela Slavnića do IVICE SUZA!

Autor:

Zadruga

09.04.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Evo kako je Slavnić upoznao opersku pevačicu!

JA SAM NA OLIMPIJSKOM ŠAMPIONU, A ONE NA NEBITNIMA ZA MALE PARE: Mokina devojka Tamara dovela Slavnića do IVICE SUZA!

Foto: Blic TV printscreen

Zoran Moka Slavnić, legendarni košakaš i otac aktuelnog zadrugara Zvezdana Slavnića, nedavno je uplovio u vezu sa operskom pevačicom Tamarom Nikezić. Njih dvoje su progovorili o svojoj vezi i otkrili kako su se upoznali.

Foto: Blic TV printscreen

Moka Slavnić i Tamara Nikezić

- Relativno skoro smo se upoznali, jedanaestog marta. Kada su otišli prijatelji koji su večerali kod mene, upalila sam televizor i ugledala njega u nekoj emisiji, zaintrigiralo me je šta će da priča. I ranije sam pratila nešto kroz medije, ali se nisam specijalno implementirala i interesovala. Tada sam pomislila: "Moram ovog čoveka da upoznam". Želela sam da upoznam toliku božansku ljubav koju ima u sebi. Sutradan sam zvala sestru i rekla da želim da me upozna sa njim koja mi je rekla da je težak i nezgodan čovek i da moramo da se najavimo. Ja sam tu rekla da me ne vaspitava i da ću naći načina sama da dođem do telefona ako hoću. Sutradan me je pozvala i prenela mi da me je pitao šta čekam, da se obujem i krenem., Kada smo se sreli sve je bilo spontano i neobavezno - pričala je Tamara.

Operska pevačica se osvrnula na negativne komentare koje dobija zbog razlike u godinama.

Foto: Blic TV printscreen

Moka Slavnić i Tamara Nikezić

- Pozdravljam sve dušebrižnike, neka ne brinu. Meni godine uopšte ne smetaju, uvek sam imala starije od sebe. Govorili su da sam gerantološka sestra, neka sam, bar sam olimpijskom šampionu, a one su tamo nekom nebitnom i to za male pare. Moka je po duhu mlad, kao da ima 45 godina. Zadržao je to mladalačko u sebi... Živi sa lakoćom i to treba od njega naučiti - rekla je Tamara.

- Ja sam srećan čovek jer je ona moj zgoditak na lutriji, ja nisam njen kada su godine u pitanju. Nama je dosta što smo srećni zajedno, ne želimo da publikujemo našu ljubav ali eto sada i zbog Zadruge smo u žiži javnosti. Tamara je ekstremni emotivac samo to dobro prikriva. Oboje smo ostvareni i možda smo zbog toga kliknuli. Godinama sam bio trener, muka mi je od komandovanja, sada treba da vidim kako to izgleda kada meni neko komanduje. Ona je živa vatra! Zaista je specijalna. Jako je brižna, ne da mi da plačem. Stalno me obilazi, sa mnom je konstantno. I kada joj ne dam, ona dođe. Sitnice čine život, a ona mi ih stalno priređuje. Ne znam kako da pričam o njoj a da ne ispadne da je hvalim. Preko telefona sam se već zaljubio u nju! Čekao sam je na vratim i kada sam je video pomislio sam: "Da li je ovo moguće?" - ispričao je Moka u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
vesna

10.04.2023 09:26

Boze,sta je sa ovim zenama-devojkama u Srbiji…..zar toliko nema muskaraca,nego se odlucuju na daj sta das…..?