PROPALO POMIRENJE! Moka Slavnić ratuje sa bivšom suprugom i Zvezdanovom ćerkom: NAHUŠKALI SU JE!

Autor: M. P.

Zadruga

08.04.2023

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama za dramom!

PROPALO POMIRENJE! Moka Slavnić ratuje sa bivšom suprugom i Zvezdanovom ćerkom: NAHUŠKALI SU JE!

Foto: Starsport

Porodični odnosi Zvezdana Slavnića ponovo su se našli u žiži javnosti od njegovog ulaska u "Zadrugu 6", a dodatno zakomplikovali posle njegove javne preljube nevenčane supruge Ane Ćurčić, koja je pre ulaska u Belu kuću zaratila sa Mokom Slavnićem. Ana se nedavno šokirala kad je Zvezdanu za rođendan Lepog Miće stigla zajednička čestitka od Moke i njegove bivše supruge Slavice, koji preko 40 godina nisu pričali.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Moka Slavnić

Zvezdan je ovo shvatio kao pomirenje svojih roditelja, ali izgleda da je ono bilo lažno. Naime, stariji Slavnić je otkrio da je ljut na svoju bivšu suprugu, ali i na unuku Saru, Zvezdanovu ćerku.

- Sa unukom nemam kontakt, imali smo taj jedan razgovor. Rekao sam Zvezdanovoj mami da ako hoće, da me unuka nazove. Ona me je nazvala i posle tog razgovora me je zamolila da ne kažem o čemu smo pričali. Naravno, prihvatio sam. U svakom slučaju, nije mi se svideo njen stav. Vidim da je sa nečije strane jako nahuškana, da je ne pominjem - priča Slavnić pomalo razočarano za Blic TV, verovatno aludirajući na Anu Ćurčić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Ćurčić

Kako kaže, bivšu suprugu ne bi nikad pozvao.

- Ne bih je nazvao nikad u životu. To nije ponos nego jednostavno stvari moraju da se postave na svoje mesto. Figurativno se kaže: “Ja sam tebi menjao pelene, ne ti meni.” - priča Moka.

Naime, Moka je ljut što je njegova bivša supruga prodala stan koji joj je on ostavio, a deo novca dala Ani. Upravo ovo je bio i jedan od uzroka nekoliko sukoba Ane i Zvezdana u "Zadruzi". Kako je Ana tada pričala, prvo su njih dve stavile hipoteku na taj stan da bi isplatile dugove Italijanima za posao sa kafom, a potom je ostatak novca Zvezdan potrošio na kocki. On je ovo negirao i istakao da je novac potrošila Ana i da je zbog nje ostao bez nasledstva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zvezdan Slavnić

- Ne podvlači se da je prodala Mokin stan. Čiji stan? Pa Mokin. Ima tu još stvari koje će se saznati, ali rade dve stvari. Sat i novac. Razjasniće se kad bude došlo vreme - kaže Moka.

Podsetimo, pre nego što je dobio čestitku od roditelja, Zvezdan je poručio Sari i Slavici da mu se ne obraćaju ako podržavaju Anu i ono što mu radi u "Zadruzi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goca

08.04.2023 10:27

kako te nije sramota da kazes da te unuka nazove,pravi deda izgara za unucima