MOKA SLAVNIĆ SE OKRENUO BUDIZMU ZBOG ZVEZDANA? Guru mu otkrio tragičnu stvar o sinu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.04.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić zbog Zvezdana Slavnića spas našao kod gurua.

MOKA SLAVNIĆ SE OKRENUO BUDIZMU ZBOG ZVEZDANA? Guru mu otkrio tragičnu stvar o sinu! (FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen

Čuvena košarkaška legenda Zoran Moka Slavnić nedavno je otkrio da je upoznao novu devojku Tamaru Nikezić, a sada je otkriveno da je zbog sina Zvezdana Slavnića počeo da traži spas kod gurua. 

Šta je guru?

Foto: The New York Times/You tube printscreen

Budizam

 

Guru je religiozni naziv za duhovnog učitelja u hinduizmu, sikizmu i tantričnom budizmu.Tehnički ekspert koji rešava probleme i na pitanja odgovara inteligentno. Neko ko veoma mnogo zna o računarima i zato je u stanju da pomogne u rešavanju problema, da odgovori na pitanja i da da koristan savet kad vam izgleda da se ceo svet ruši.

Naime, Moka je gostujući u jednoj emisiji, priznao da odlazi po pomoć kod gurua, te da mu je on otkrio istinu o Zvezdanu i njegovoj budućnosti. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Moka Slavnić i Ana Ćurčić

 

Moka je istakao da mu je guru rekao da će Zvezdan imati muško dete, ukoliko ima rupicu na bradi. Međutim, kako je otkriveno da nema, Moka je potkrepio priču koju je Republika prva pisala o tome zbog čega njegov sin više ne može da ima decu.

- Moj guru mi je rekao da ko od muškaraca ima rupicu na bradi, on će imati mušku decu. Brzo sam gledao da li Zvezdan ima, ali nema. Ako malo ozbiljnije razmišljamo, ako ne dobijem unuka, loza Slavnić se gasi. To ne mogu da promenim, kao ni zakon. Voleo bih unuka, ali više bih voleo da on bude srećan i da ima tri ćerke. Naravno, voleo bih i da bude srećan i da ima muško dete, ali kada bih morao da biram izabrao bih njegovu sreću. Mene interesuje samo njegova sreća - zaključuje Slavnić za “Super TV”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading