BIVŠOJ ZADRUGARKI ZDRAVLJE UGROŽENO! Došlo do komplikacija, hitno preduzela mere i ne prestaje da se MOLI! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

09.04.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stavila zdravlje na prvo mesto!

BIVŠOJ ZADRUGARKI ZDRAVLJE UGROŽENO! Došlo do komplikacija, hitno preduzela mere i ne prestaje da se MOLI! (FOTO)

Foto: instagram.com/zerinooooo

Zerina Hećo

Zerina Hećo, bivša učesnica rijalitija "Zadruga", sada poznata influenserka i biznismenka, Atina Kandola, oglasila se na društvenoj mreži Instagram, te objavila da boluje od koronavirusa, kao i da joj se stanje iskomplikovalo.

I opet se kovid iskomplikovao, ništa, idemo dalje. Samo želim da javim da ne odgovaram na privatne poruke niti poruke na Instagramu iz tog razloga. Nadam se da će ovo proći što pre. Volim vas i prvo zdravlje - napisala je Zerina, a u pozadini je snimila kako u kolima sluša pesmu "Verujem u Boga".

Republika

Foto: instagram.com/zerinooooo

Zerina Hećo pozitivna na koronu

Podsećanja radi, Zerina je poznata je po brojnim skandalima koji su je pratili kroz medije, međutim, njen život je danas sušta suprotnost od onoga što smo imali prilike da vidimo tokom njenog rijaliti angažmana. Imala je burne romanse u "Zadruzi", a zbog toga je na kraju obrijala glavu, što je bio veliki šok za sve ukućane, a neki su se i rasplakali. Danas je srećno udata i uživa u luskuzu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading