NAKON ŠTO SU DEJANA OBRIJALI, ZERINA HEĆO PROGOVORILA: Prolila more suze zbog Dragojevića! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.04.2023

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zerina Hećo se oglasila nakon što je saznala da je Dejan Dragojević promenio veru!

NAKON ŠTO SU DEJANA OBRIJALI, ZERINA HEĆO PROGOVORILA: Prolila more suze zbog Dragojevića! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Youtube.com prinscreen

Iako se već duže vreme spekulisalo o tome da je Dejan Dragojević promenio veru, on je nedavno rešio da prekine ćutnju, te je priznao da je već četiri godine u Islamu, čime je podigao veliku prašinu u javnosti.

Njegovo nedavno putovanje napravilo je neverovatan haos, a kako je i sam istakao, o promeni vere javno nije želeo da priča, jer je smatrao da ga mnogi neće razumeti

Foto: E-Stock

Zerina Hećo

 

Dok su se sa jedne strane nizali negativni komentari, bilo je i onih koji su ga u promeni vere podržali, poput Zerine Hećo, bivše učesnice Zadruge.

Zerina mu je uputila reči podrške i poželela mu sreću.

Foto: Instagram.com

Zerina Hećo Instagram

 

- Ja sam zaplakala od sreće, navala emocija. Dejane, Alah ti ukabulio svaku dovu, dao ti mir duši, sabur i svaku sreću. Amin - napisala je ona.

Foto: youtube.com/dejan dragojević

Dejan Dragojević promenio veru

 

Zerina je inače, poznata je po brojnim skandalima koji su je pratili kroz javni život, a njen život je danas sušta suprotnost od onoga što smo imali prilike da vidimo tokom njenog rijaliti angažmana. Imala je burne romanse u Zadruzi, a zbog toga je na kraju obrijala glavu, što je bio veliki šok za sve ukućane, a neki su se i rasplakali. Danas je srećno udata i uživa u luskuzu.

 

 

Inače, bilo je i oni, poput Tamare Đurić, koji nisu bili ni malo blagonakloni prema Dejanovoj odluci. Đurićeva je oštro osudila bivšeg rijaliti takmičara i nije se libila da javno iznese svoje mišljenje.

- Zato što nam propagira veru, a ni sam ne zna kom se Bogu moli! Poturica! Svačiju ja veru poštujem ali ne Božijim preletačima. Vera nije stvar izbora, sa kojom se rodiš sa tom i umireš. Sa ovakvim ponosom priča čovek koji je zbog strasti, da ne kažem nešto drugo, prodao Boga, treba u najmanju ruku sam sebi da oduzme život. Znam da je to greh u našoj veri, ako u njegovoj nije neka požuri! - izjavila je Tamara.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading