DA LI PREPOZNAJTE VODITELJKU SA SLIKE? Sada žari i pali izgledom, a nekada je izgledala potpuno drugačije! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

08.04.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste pomislili na Dušicu Jakovljević - pogodili ste!

DA LI PREPOZNAJTE VODITELJKU SA SLIKE? Sada žari i pali izgledom, a nekada je izgledala potpuno drugačije! (FOTO)

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević

Voditeljka Dušica Jakovljević pored svoje elokventnosti i harizme kojom je kupila gledaoce rijalitija "Zadruga", pleni i fizičkim izgledom koji malo koga može da ostavi ravnodušnim. Međutim, nekada je izgleda potpuno drugačije.

Naime, Dušica je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju iz detinjstva, gde je oduševila sve svoje pratioce šarmantinim osmehom, i to bez prednjih zuba. Voditeljku možda niko ne bi ni prepoznao, da Jakovljevićeva nije napisala da se radi o njoj.

- Bebi Duša - napisala je Dušica.

Republika

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević kao mala

Inače, Dušica Jakovljević je često isticala da se podvrgla estetskim korekcijama kako bi svoj izgled dovela do savršenstva, i ne plaši se da o tome priča javno. Kako je istakla jednom prilikom, popularna voditeljka je ugradila silikone u grudi, ubrizgavala botoks, korigovala izgled usana, a onda i sredila nos.

- Radila sam zube, usta i grudi… Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom. Ako će neko reći da sam izoperisana, pa neka sam. Ne bih mogla da radim na televiziji da nisam zadovoljavala određene kriterijume - priznala je Jakovljevićeva svojevremeno.

Republika

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lj

08.04.2023 18:39

Odmah sam je poznala. Bog poživeo estetsku hirurgiju!