SLAVNIĆ NA KORAK DO NOVOG ZLOČINA! Zvezdan zverski pretio Brendonu kao pokojnom Oliveru

Autor:

Zadruga

06.04.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši robijaš je pretio zadrugaru, kao nekada u "Četiri sobe" Ivanoviću, kog je posle pretnji i usmrtio.

SLAVNIĆ NA KORAK DO NOVOG ZLOČINA! Zvezdan zverski pretio Brendonu kao pokojnom Oliveru

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić godinama je poznat javnosti kao sin legendarnog košarkaša Moke Slavnića, koji je ležao u zatvoru zbog ubistva, a sad u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" nastavlja da sprovodi nasilničko ponašanje, kako na bivšoj partnerki Ani Ćurčić tako i na ostalim zadrugarima.

Naime, Zvezdan se obrušio na Branislava Radonića Brendona, te pokazao da u milisekundi može da prezupči i pokaže šta je u stanju da uradi. Sudeći po rečima svedoka koji su bili na licu mesta kad je Slavnić ubio Olivera Jovanovića, njegove pretnje izgovorene tada ovom mladiću identične su ovima koje sad izgovara u rijalitiju u naletu besa. Potpuno iste reči koje je izgovorio pre 24 godine u klubu "Četiri sobe", u kom se našao sa društvom pokojnog Olivera, Slavnić je upotrebio protiv Brendona.

- Izađi napolje da popričamo. Nemoj tako provokativno da igraš. Što provociraš? I ti, Anđela, šta se tu uvijaš. Znaš da me dovodi do ludila takvo igranje. Izađi napolje odmah da ti sad ne razbijem ovom flašom glavu - urlao je Zvezdan obraćajući se Brendonu, dok su svi ostali bili nemi.

Republika

Foto: printscreen tv pink

Branislav Radonić Brendon Zadruga 6

Još jedna činjenica koja ide u prilog ovome je Slavnićevo panično hodanje ukrug kada mu dođe žuta minuta. Svi ukućani su primetili da, kad ga neko pogodi u živac iznošenjem detalja iz privatnog života, kako to radi Ana Ćurčić, ili bilo ko od zadrugara kad mu stane na žulj, bivši robijaš sumanuto pravi krugove oko stola, pri čemu mu nenormalno lupa srce i skače pritisak.

Upravo takvo slično ponašanje Slavnić je imao i te kobne noći pre 24 godine, pre nego je, prema rečima svedoka, digao ruku i hladnokrvno presudio mladom Jovanoviću. Čeka se momenat kad će psihički da eksplodira i napravi krvoproliće pred milionskim auditorijumom.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ,shutterstock, republika.rs

Zvezdan Slavnić Četiri sobe

Slavnića izveli iz "Zadruge" zbog napada na Anu

Zvezdan Slavnić ponovo je pokazao svoju pravu stranu kada je krvnički napao bivšu nevenčanu partnerku Anu Ćurčić, koja je u pojedinim momentima premirala od straha. Naime, Slavnić je urlao iz sveg glasa, nasrtao na nju nekoliko puta, prevrnuo joj krevet, pretio, psovao, a obezbeđenje ga je u jednom momentu jedva savladalo, pa ga izvelo van "Zadruge". Pretpostavlja se da je bivši robijaš upućen na razgovor kod psihologa ili s nekim od članova produkcije da bi se smirio i spustio loptu. Pre nego je došlo do stravičnog incidenta Zvezdan je Ani psovao sve redom, a onda joj spomenuo i članove porodice.

- Sad ti neću dati da spavaš i živiš. Ti ćeš nekome da kažeš sve ovo. Zovi Saru moju sada, pi*ko mrtva! Je*em li ti mrtvu mamu u pi*ku! Večeras ću ti je*ati mrtvu majku. Uništiću te i psihički i fizički - vikao je Slavnić na bivšu partnerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (11)

Loading
Vesna

06.04.2023 21:43

Ajde bre dosadni ste vise sa tim,bivsi robijas,pa jeste bivsi ,pusite coveka na miru vi pacenici od novinara,gadite mi se

vesna1

06.04.2023 22:13

@Vesna - U pravu si ,da je srece bio bi robijas sadanji ,a da je bivsi jeste i to posle samo 8- 9 godina odlezanih za ubistvo ….pitam se samo kako se oseca porodica mladica koga je ubio kada vidi kako ga koje kakvi nediokriteti brane?

Odgovori 13 16
Mile

07.04.2023 07:58

@vesna1 - Izbacite ubicu!

hahaha

07.04.2023 10:08

@Vesna - koja si ti jadnica seljancice....