MAMA DŽEHVA UŽIVO NA PINKU IZVREĐALA UČESNIKE: Goci otkazale sve kočnice, internetom kruži njen video sa imanja, pljušte uvrede i psovke!

Autor:

Zadruga

06.04.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mama Džehva popljuvala zadrugarke i dodelila im najgore epitete!

MAMA DŽEHVA UŽIVO NA PINKU IZVREĐALA UČESNIKE: Goci otkazale sve kočnice, internetom kruži njen video sa imanja, pljušte uvrede i psovke!

Foto: printscreen RED tv

Majka Teodore Džehverović, u javnosti popularna kao "Mama Džehva", utorkom obilazi zadrugare i vodi računa o higijeni u Beloj kući.

Tokom poslednje posete zatekla je prizor koji ju je zaprepastio i zbog kog se odmah se odmah obrušila na ukućane. Goca je već publici poznata po psovkama, a sada je otišla i korak dalje, pa bez dlake na jeziku izvređala zadrugarke:

 

- Gledam ih onog dana u "Amiži šou" nafrakale se kao sa modne piste da su sišle, neke dame štrokave prljave ku*vetine, ja sam se čudila kad ih Mića tako nazove, a one su ku*vetine teške kategorije - vikala je ona na sav glas.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Goca Džehverović Zadruga 6

 Na TikToku je osvanuo Gocin video, koji je izazvao totalnu pometnju na društvenim mrežama i buru komentara. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading