SLAVNIĆ NA MUKAMA! Nema snage za Crnogorkine vrele akcije: Cedi me, traži odnose pet puta na dan!

Autor:

Zadruga

05.04.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiram da se volimo, sve je to lepo, privlačimo jedno drugo, ali ja sam čovek u godinama i ne mogu tako, žalio se zadrugar cimerima.

SLAVNIĆ NA MUKAMA! Nema snage za Crnogorkine vrele akcije: Cedi me, traži odnose pet puta na dan!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugar Zvezdan Slavnić i njegova ljubavnica Anđela Đuričić imali su tokom prethodne noći nekoliko vrelih akcija u spavaćoj sobi, pa se juče sin Moke Slavnića požalio da više nije u kondiciji! Naime, Zvezdan je rekao da više ne može da zadovolji Anđeline apetite u krevetu, da ga svake noći umori jer traži da imaju seks nekoliko puta zaredom.


- Kako vreme prolazi, sve više se vezujem za tebe! Ne znam šta ću, Zvezdane, da radim kad izađemo odavde. Ostalo je još nekoliko meseci do kraja, ja bih mnogo volela da se naša priča nastavi. Ja ću dati sve od sebe da tako bude, ali mislim da će svi da budu protiv mene i radiće na tome da nas rastave. Mi čak ne spavamo noću, nego vodimo ljubav. Sve miriše na ljubav kad smo zajedno - pričala je Anđela dok se Zvezdan smeškao da bi se posle s nekoliko cimera sklonio u dvorište i žalio na nju i njene prohteve:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić na mukama zbog Anđele

 


- Ne znam više šta da radim s Anđelom. Smešno zvuči, ali devojka me cedi svako veče, od mene neće da ostane ništa! Hoće seks pet puta za noć, nemam ni ja toliko snage, čovek sam u godinama! Ona kao da je nimfomanka, to prvo nisam pomišljao, ali su mi sad neke stvari jasnije. Kapiram da se volimo, sve je to lepo, privlačimo jedno drugo, ali moramo da prikočimo. Glupo mi je da joj to kažem, ali ako se ovako nastavi, moraću.


Marko Janjušević Janjuš prekinuo je Zvezdana u priči, pa je kroz smeh objasnio da bi voleo da ima takvu pored sebe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić na mukama zbog Anđele

 


- Zvezdane, pravo da ti kažem, ja u tvojoj priči ne vidim problem! Dao bih ceo honorar za jednu takvu, ali da je normalna. Ne želim da bude neka ni kao Maja Marinković, ništa slično tome, samo da je normalna. Da je normalna, da malo priča i da se super slažemo u krevetu! Mislim da ne tražim previše - rekao je Janjuš, a Slavnić se smejao.


Anđela šetala bez gaća,
Zvezdan kipteo od besa


Đuričićka je prekjuče po Beloj kući šetala bez donjeg veša, pa je Slavnić pobesneo kad je ugledao, usled čega je nastala žestoka svađa.


- Odmah da si otišla da obučeš trenerku! Ne pada mi na pamet da te gledam dok tako hodaš bez gaća! Muškarci te odmeravaju, izgledaš kao jeftina kurva! Idi uzmi moju trenerku i saberi se - pričao je Zvezdan, pa ga je Crnogorka odmah poslušala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Relja

06.04.2023 03:01

A srce...stace ti