VUJADIN SAVIĆ LAJKOVAO FOTKU RAZGOLIĆENE ZADRUGARKE: Kada Mirka vidi, neće joj biti dobro! (FOTO)

Autor: A.I

Zadruga

02.04.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Una Manić napustila je nedavno rijaliti program "Zadruga 6" i odmah se aktivirala na društvenim mrežama.

VUJADIN SAVIĆ LAJKOVAO FOTKU RAZGOLIĆENE ZADRUGARKE: Kada Mirka vidi, neće joj biti dobro! (FOTO)

Foto: instagram.com/savicvujadin

Naime, Sofija Una Manić je u Beloj kući važila za jednu od najlepših zadrugarki i ona svojim ponašanjem nije obrukala svoju porodicu, već je iz rijalitija izašla podignute glave.

Međutim, kada se pogleda Instagram profil Sofije Une, njene slike su i više nego provokativne, a od njene poslednje vrele slike, koju je objavila pre nešto više od godinu dana mnogima padaju vilice.

Republika

Foto: Printscreen Instagram

Vujadin Savić lajkovao golišavu fotku Sofije Une Manić

Sofija Una pozirala je na stepenicama, u providnim crnim čarapama, dok gore nije imala ništa i grudi je pokrila samo rukama, te je pokrenula gomilu komentara.

Međutim veliku pažnju privukao je i Vujadin Savić koji joj je lajkovao sliku, a mnogi su komentarisali na mrežama da Mirki Vasiljević neće biti dobro kada vidi postupak njenog supruga.

Republika

Foto: Instagram.com

Vujadin Savić

Da podsetimo, popularna glumica Mirka Vasiljević već jedanaest godina u emotivnoj vezi je sa fudbalerom Vujadinom Savićem, sa kojim ima četvoro dece.

Kako često govori šale na njen račun joj ni malo ne smetaju, pa čak na pitanja koliko deca ima često kaže "koliko vam treba".

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Mirka Vasiljević

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vanja

02.04.2023 10:52

Navikla je Mirka na takve poteze svoga partnera. Da nije, ne bi bila sa njim više od decenije i imala četvoro dece. Priznajem, ja to ne bih mogla.

Ja

02.04.2023 11:28

Naravno smatram da svako moze da lajkuje sta zeli,medjutim slazem se sa vecinom koja kaze ipak taj lajk,meni je to smesno ali danas je tako,znaci dosta,tako se pocinje ulazi u komunikaciju skrece paznja na sebe it'd iz tog razloga nema sta da se lajkuje imas zenu devojku gledaj preskoci lajkove I komentare moj licni stav

Vesna

02.04.2023 12:59

Ma kome bre pale vilice, devojka je nikakva, poznajem je od malena iz Smedereva, osrednja devojka uako ina misli da he riba, svako ima oravo da misli a vi ste budale koji joj dizete cenu