ZVEZDAN I MOKA TUŽILI MILENU! Kačavenda zbog Slavnića PRIVEDENA, otkriveni svi detalji!

Autor:

Zadruga

30.03.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda privedena je zbog Zvezdana i Moke Slavnića.

ZVEZDAN I MOKA TUŽILI MILENU! Kačavenda zbog Slavnića PRIVEDENA, otkriveni svi detalji!

Foto: ST-V.Lukic, Tanjug-J.Pap

Kuma zadrugarke Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, otkrila je danas da su je Zvezdan Slavnić i njegov otac Moka Slavnić tužili "ugrožavanja bezbednosti lica".

- Jako su ažurni. Zvezdan i Moka se navodno plaše za svoju bezbednost. Zvezdana su izveli iz rijalitija i on je čovek izjavio da se strašno plaši za svoju bezbednost. Moka se pridružio krivičnoj prijavi. Protiv mene će biti pokrenut postupak za ugrožavanje bezbednosti lica. Ja sam izjavu dala, dežurni tužilac je obavešten - rekla je Kačavenda i nastavila:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda

- Žao mi je što mi nisu stavili lisice na ruke i teatralno me odvezli. Jer, znate, nije mala stvar pretiti košarkaškoj legendi koja je umrla pre dve decenije i njegovom sinu prihopati, narko dileru i zlostavljaču, to svi znate...

Milena je zatim prokomentarisala Anino učešće u rijalitiju.

- Ana je definitivno izgubila kompas. Ona mene hoće da zaštiti, a trebalo bi da zna da se ja nikada nisam plašila miševa. Nije on jedini miš, ni njegov tatko bez patke. Ja jesam mangup i mafijašica, ali samo kada stitim nekog svog. Tako će biti i ubuduće. Zvezdan ne preti samo Ani, Zvezdan je unutar "Zadruge" zapretio da ja neću biti živa kada izađe iz rijalitija - istakla je Milena pa dodala:

Republika

Foto: Starsport

Zvezdan i Moka Slavnić tužili Milenu

- Nemam štikle da ih habam i tužim ova dva mentola. Sad sam tako naoštrena, a Slavnići bi trebalo da znaju da šta god radim, ja idem do kraja. Nemoj da me nateraju da sutra odem ispred skupštine sa 30.000 potpisa za predlog izmene zakona. Dići ću sve sigurne kuće u Srbiji i pozvati mnogo poznatih ličnosti da stanu od mene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading