ZVEZDANOVA MAJKA VARALA MOKU SA ČUVENIM GOLMANOM! Milena Kačavenda RASKRINKALA Slavniće, zbog preljube Slavica završila na ulici: Džukelo odvratna!

Autor:

Zadruga

22.03.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkrila je nepoznate detalje iz života Moke i Slavnice Slavnić.

ZVEZDANOVA MAJKA VARALA MOKU SA ČUVENIM GOLMANOM! Milena Kačavenda RASKRINKALA Slavniće, zbog preljube Slavica završila na ulici: Džukelo odvratna!

Foto: ST/A.Nalbantjan, TV PInk

Milena Kačavenda bila je gost u emsiji ''Amidži šou'' u kojoj se javno obratila majci Zvezdana Slavnića.

- Ovo mi je žena gospodina glav**ća kupila za rođendan, jedan prsten i narukvica, s obzirom da me ne poznaje. Očigledno je dobila amneziju u domu. Slavice, sram te bilo, džukelo jedna odvratna, sve si mogla da uradiš, ali na Anu nisi smela da pljuneš nikada. Moram da ih podsetim nju i gospodina "tatka bez patke" na jednu tužnu priču njihovog života, od pre 40 godina - počela je Milena, pa dodala:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda

- Njihovi kućni prijatelji bili gospodin Tomislav Ivković, čuveni golman Dinama, sa kojim je Slavica varala Zorana Moku Slavnića i kada je pukla bruka po celom Beogradu da je ona u vezi sa Tomislavom Ivkovićem, tako se prekinulo prijateljstvo i tako je Slavnica završila na ulici. Ovo je samo početak onoga na šta ću ih podsetiti, jer su već rešili da iznose prljav veš vezano za Anu, što je neistina, odavde kreće.

Podsetimo, Zvezdanova majka Slavica Slavnić iznela je niz optužbi na račun Ane Ćurčić koja ju je godinama čuvala, rekavši da je nju Ana fizčki napala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mirka

22.03.2023 22:02

Kakvo zlo od ove žene.. Kako te bre nije sramota da se tako obraćaš ženi koja majka može da ti bude.. Dokle će ići tvoje ludilo zarad para i ulaska u Zadrugu... Žena ste izludele i ako je nešto rekla o vama nije ni čudno ..bolesna je..Sad je u tim godinama povezujete sa koje kakvim ljudima.. A i taj Moka (bez obzira kakav mu je sin) ima ime ..koje je gradio godinama..zašto ga ne zaštiti od šljama . Ko ste vi u opšte!!!

Wall

22.03.2023 23:38

Ova stvarno nije normalna! Dosadila i Bogu i narodu. Nije dostojna ni cipele da cisti Moki Slavnic a ne da ga spominje i vredja. Odvratna je i sklonite je vise. Sa tom kumom nije do juce pricala verovatno jer je bila zaljubljena u Zvezdana. Ona zna s kim je Slavica varala Moku pre 40 godina!? Pa koliko ti zeno imas godina? Sa 6 godina si pratila ta desavanja. Jadna i bedna, jevtina je i tvoja priča i tvoja kuma. A posto je Moka "tatko bez patke" idi da ti pokaze i ujedno je isprobaj mozda ce te to smiriti. Ocigledno si ugrozena pa ne znas sta lupetas. Smizla ce ispricati sve o ovoj silikonusi. Fuj