NAGLI PREKID PROGRAMA ZBOG ZVEZDANA: Slavnić raskinuo sa Anđelom, pa naterao Anu da prizna DOGOVOR, ljubavnica odlepila!

Autor:

Zadruga

01.04.2023

00:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić šokirao sve Zadruge, a razbesneo ljubavnicu Anđelu Đuričić!

NAGLI PREKID PROGRAMA ZBOG ZVEZDANA: Slavnić raskinuo sa Anđelom, pa naterao Anu da prizna DOGOVOR, ljubavnica odlepila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku emisije ,,Pitanja novinara" Zvezdan Slavnić prekinuo je program na sekund, a potom se obratio ljubavnici Anđeli Đuričić i poručio joj da raskidaju.

Potom se obratio Ani Ćurčić i rekao da se izjasni za dogovor koji su imali pre ulaska u rijaliti, na šta su svi zadrugari prebledeli, misleći da se radi o tipovanju Anđele. Nakon toga je seo pored Maje Marinković, a Anđela je već počela da peni i urla na njega.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Maja Marinković

 

- S tobom više nemam nikakav odnos! Sa tobom raskidam! Ti slobodno možeš da se smeješ! Kaži svim našim ljudima za naš dogovor i šta smo se dogovorili! Od ovog dana ću sesti ovde i biti sa Majom! - 

- Kakav dogovor? - urlala je Anđela.

- Rekao sam za dogovor kako ćemo raskinuti! - ponovio je Zvezdan.

- APrilili! - našalio se Zvezdan, na šta je njegova ljubavnica burno reagovala:

- E, sad će Anđela da ti pokaže šta je aprilili.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading