ANĐELA POSTALA DIVLJAKUŠA, UDARILA NA ANU: Ljubavnica otkrila detalje prijave Zvezdana u policiji, tajna šifra zaprepastila sve!

Autor:

Zadruga

31.03.2023

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić podivljala u Zadruzi zbog prijave Zvezdana Slavnića!

ANĐELA POSTALA DIVLJAKUŠA, UDARILA NA ANU: Ljubavnica otkrila detalje prijave Zvezdana u policiji, tajna šifra zaprepastila sve!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na početku emisije ,,Pitanja novinara" Anđela Đuričić obrušila se na Anu Ćurčić zbog toga što je policija ponovo izvela Zvezdana Slavnića iz Zadruge. Anđela je tvrdila da je Ana namestila Zvezdanu policiju, što je bila notorna laž, budući da ju je sam Slavnić demantovao.

Voditelj Darko Tanasijević objasnio je Anđeli da je u pitanju prijava od strane građana, te da Ana uopšte nije umešana u prijavu. Međutim, to Anđela nije htela da prihvati, pa je nastavila da vrišti po kući.

 

-Je l' ja imam pravo da budem učesnik Zadruge? Svako pitanje počinje sa tim da li ja imam prava. Ja odlučujem večeras sve, vidim ja na koju vodenicu ovo ide! Duvaće na obe strane od večeras! Ne vuče mene promaja, sve ja vidim, samo ćutim, ne mislim na tebe Darko, nemoj lično da shvatiš! Vidim ja sinoć na koju vodenicu ide - vikala je Anđela, pa nastavila:

- Mene živo zanima, da li ovde neki drugi imaju pravo da iznose, pošto se samo o meni priča. Policija dolazi Zvezdanu, tad oni imaju prava ta! E, toliko! On je moj dečko, kad ti se policija stavlja za vrat, onda ima prava! Neću zaćutati, ovo je žena koja je Zvezdanu policiju danas stavila za vrat! Za polivanje i pljuvanje! 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

- Opet se služiš činjenicama, ali nepostojećim! Prijava je bila anonimna, od strane građana - objasnio je Darko.

- Anonimna drugarica, kad normalno da neće imenovati njenu drugaricu - odbrusila je Anđela.

- Dođi sebi dok još imaš kome - nagovestila je Anđela kao šifru koju je Ana navodno iskoristila.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading