MOKA OBILAZI MANASTIR TUMANE I MOLI SE ZA ZVEZDANA: Bivši košarkaš je trebalo da uđe u Zadrugu, ali je naprasno odustao!

Autor:

Zadruga

12.03.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Zoran Moka Slavnić nedavno je trebalo da uđe u "Zadrugu 6" kako bi se pridružio sinu Zvezdanu koji u rijalitiju "bije bitke" sa bivšom suprugom Anom Ćurčić i novom devojkom Anđelom Đuričić. Moka se ipak predomislio, a sada je usnimljen na Golopcu gde s prijateljima uživa i obilazi jedan od najpoznatijih manastira trenutno u Srbiji, Tumane.

MOKA OBILAZI MANASTIR TUMANE I MOLI SE ZA ZVEZDANA: Bivši košarkaš je trebalo da uđe u Zadrugu, ali je naprasno odustao!

Foto: YouTube/Printscreen

Moka Slavnić je sa Aleksandrom Mandićem, sinom pokojnog Milenka Mandića Mande koji je bio prijatelj Željka Ražnatovića Arkana, uživao u Golupcu gde su šetali i družili se. A po saznanju domaćih medija od izvora bliskog Moki, on je i dalje u pregovorima sa Pinkom oko ulaska u "Zadrugu 6":

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Moka Slavnić

 

- Moka se i dalje oporavlja, nakon što je imao problem sa stopalom koje mu je bilo palo te koristi svaku priliku da ode u neki rehabilitacioni centar u Srbiji. On je i dalje smešten na Klinici za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" u Sokobanjskoj gde je pod terapijom, a s vremena na vreme izlazi i putuje. Sada bio u Golupcu gde je obišao i manastir Tumane i tamo se molio za sina Zvezdana koji je u "Zadruzi". Zoran je mnogo zabrinut za Zvezdana, ali još nije spreman da uđe u rijaliti i suoči se s njim i sa Anom, a nije siguran ni da li je to pametno. Bio je na korak da pristane, međutim nije, ali je i dalje u pregovorima s produkcijom rijaliti programa- kaže izvor blizak Moki za Informer.

Slavnić, osim putovanja, uživa i u druženju s prijateljima koje poznaje decenijama i koji ga čak i savetuju oko ulaska u "Zadrugu". 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Blagoje

12.03.2023 21:01

Moka Slavnić već 6 meseci stanuje na Klinici za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" u Sokobanjskoj.