KRVAVU JE IZBACIO IZ KOLA! Otkriveni MONSTRUOZNI detalji odnosa Ane i Zvezdana: OSAM SATI JE BILA VEZANA ZA RADIJATOR!

Autor:

Zadruga

12.03.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma Ane Ćurčić iznela je još šokantnih detalja o Aninom i Zvezdanovom odnosu.

KRVAVU JE IZBACIO IZ KOLA! Otkriveni MONSTRUOZNI detalji odnosa Ane i Zvezdana: OSAM SATI JE BILA VEZANA ZA RADIJATOR!

Foto: RTV Pink

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić bila je gost u emisiji ''Premijera-Vikend specijal'' gde je govorila o sukobima koji se dešavaju između Zvezdana Slavnića i Ane, ali i nepoznatim detaljima iz njihovog odnosa.

- Istina je živa, nisam se nadala da će se situacija menjati iz sekunde u sekudu. Sve što je rekao je slagao. Sad meša Aninu ćerku, zeta i njenog oca. Ana je malo bolje. Ovo je njen rat, ja ga vodim spolja. Istina da je on nju vezivao, polivao, pljuvao i vređao. Neminovno je da joj je potrebna stručna pomoć - rekla je Milena, a onda se osvrnula na česta pitanja zašto je prećutkivala sve to toliko dugo.

Republika

Foto: RTV Pink

Milena Kačavenda o Ani i Zvezdanu

- Ja sama igrom slučaja postala heroina, žena kojoj se obraćaju žene koje su pretrpele nasilje. Mene je kontaktirala žene iz Crne Gore, koja je rekla da trpi zlostavljanje, a ja je preusmerila da se obrati institucuijama. Ona je prijavila nasilje. Onda se desilo da sam preusmerila ženu iz Pirota, koja više nije živa. Njen muž je otišao u pritvor, a nakon dan i ubio, nakon što je izašao iz pritvora. Ako ti kažem da sam ja poslednja saznala od Ane da je podstanar u stanu u kom boravi, onda je sve jasno. Prikrivala ga je. Vidite da šta god ona da kaže, on je ućutka - rekla je Milena, pa otkrila da li je istina da je Ana bila vezivana i seksualno zlostavljana:

- Jako mi je teško. Grozno, očajno. Dani su bili potrebni da sažvaćem sve što sam čula. Saznala sam da je ona bila 8h vezana za radijator jednom prilikom. Plakala je i takva došla kod mene u stan - rekla je Milena, koja misli da pomirenje između njih dvoje nije moguće.

- Mislim da nema, 95% sam sigurna u to. Kad izaže iz ''Zadruge'', ima puno drugarica koje će sve to da dokažu. Sad vidim koiko je situacija loša, jer joj preti svakodnevno.

Foto: RTV Pink

Milena Kačavenda o zlostavljanju koje je Ana trpela

Milena se osvrnula i na Aninu porodicu kojoj je, kako kaže, veoma teško.

- Jesam, njima je jako teško. Ono što je strašno je što je njen sin znao manje, nego ćerka. Majka joj je očajna. Njegov otac Moka, koji je znao sve što je radio Zvezdan, a na kraju podržao sve to i istakao da je to ljubav. Je l' ovo ljubav, matori dripče?! On zna da je krvavu Anu izbacio iz kola, a ja je držala, nije hteo da se meša... - rekla je Milena, pa se dotakla i Anđele:

- Anđela nije svesna u čije se ruke upušta. Razumem da se ona zanela i zaljubila. Anđeli Ana treba da se zahvali, jer je udaljila od Zvezdana. Anđelinim roditeljima želim da je izbave iz kandže predatora. Pre svega sam zahvalna teliviziji ''Pink'', jer je ovo Anin oporava. Mora da padne i isplače se, kako bi ponovno ustala. Ona je tu sa se obvračuna sa njenim nekadašnjim životom - istakla je ona i zaključila da između Zvezdana i Anđele nema ljubavi:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zezdan Slavnić i Ana Ćurčić

- Tu nema ljubavi ni sa njene, ali ni njegove strane. Kad se neko druži sa njim, čovek ga zavoli. On nema emocije prema ženama, hladan je. Car i on su dva frajera tamo, koriste devojke kako stignu, kao što to rade i oni sa njim. S obzirom na to da je Zvezdan bivši robijaš, on je na odmoru. Njihova ljubav neće opstati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Blagoje

12.03.2023 16:18

Ubici to nije teško.

Čabar

14.03.2023 06:41

Ovo je za momentalno upadanje policije i odvodjenje kriminalca u zatvor.