DUPLO IM NAPLATI! Nikolićka raskrinkala Hrvata tokom svađe, pa otkrila šok-detalje: Car spava sa babama za pare, pa ih posle potkrada!

Autor:

Zadruga

10.03.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednoj ženi je posle seksa uzeo satove iz stana, ogrlicu i prsten. To posle prodaje, zna tačno kako treba, otkriva zadrugarka.

DUPLO IM NAPLATI! Nikolićka raskrinkala Hrvata tokom svađe, pa otkrila šok-detalje: Car spava sa babama za pare, pa ih posle potkrada!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugari Aleksandra Nikolić i Filip Car opet su na ratnoj nozi, a starleta je Hrvata optužila da je u spoljnom svetu radio kao žigolo, kao i da je starijim ženama prvo naplaćivao seksualne usluge, a posle ih pljačkao. Aleks je razotkrila Cara zbog ljubomore jer je sad blizak s Majom Marinković, ali joj on nije ćutao, pa je rekao da lako može da je otera na robiju.


- Car ima čudne fetiše, pa, ako niste znali, ja ću da vas uputim. On voli da je*e trandže. Pa što vi mislite zbog čega se ovoliko dugo vuče s Majom Marinković. Ona ga podseća na trandžu s obzirom na to koliko se izoperisala. Promenila je lični opis - počela je Aleksandra, pa nastavila da provocira:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car

- Pored toga, Filip je napolju žigolo, to mu je glavno zanimanje. Šta ste mislili, odakle mu izvor prihoda?! Pa nije sigurno zato što radi pošten posao! Vreba starije žene, najviše ove što mu se same javljaju po društvenim mrežama, i tako peca. Gleda koja je bogata, da može da se ugradi, pa onda naplati seks. Mnogo je usamljenih žena koje su spremne na te stvari. Jedan dečko mi je ispričao da je jednu ženu pokrao. Izneo je neke satove iz stana, ogrlicu i prsten. On sve to posle prodaje, zna tačna kad i kako treba.

Car je tad prekinuo Aleks, pa je upozorio da pazi šta priča da joj ne bi napravio pakao od života.

- Aleksandra, dobro me sad slušaj. Nastaviš li ovako da me blatiš i plasiraš te izmišljotine, uništiću te. Za razliku od tebe, ja imam dokaze za to šta si radila. Znam koga si pokrivala, čije si pare krila i ko ti je plaćao da te je*e! Pazi da me ne dovedeš do te granice. Ako pomenem šta si radila, završićeš u ćeliji kod Velje! Pola grada je prešlo preko tebe, jedan momak mi je slao skrinšotove toga kako ugovaraš seks za neke bedne pare. Pokrij se ušima i ostavi me na miru da posle ne bude svašta - vikao je Car.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

Aleksandra i Car su se više puta tokom večeri posvađali, a u jednom trenutku, dok ga je Nikolićka provocirala, Filip je počeo da je gađa hranom i zapretio joj da će joj polomiti glavu.

- Ostavi me na miru, ku*veštijo jedna! Beži i ne pokušavaj više ništa sa mnom. Sad pokušavaš da me navedeš da te udarim i da me izbace. E nećeš uspeti u tome. Ima da je*em Maju pred tobom svako veče i ima da slušaš kako vrišti - pretio je Car.


Anđeli sevala guza tokom seksa


U toku jutarnjih časova nakon završene emisije u "Zadruzi" Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić imali su seks u prepunoj spavaćoj sobi, a Crnogorka je ovom prilikom pokazala i previše. Ozloglašenoj frizerki iz Herceg Novog tokom vrele akcije s bivšim robijašom sevnula je zadnjica, što je kamera uspela i da usnimi. Đuričićeva je sve vreme dahtala i uživala sa svojim izabranikom da bi on u jednom momentu povukao jorgan i otkrio pozadinu svoje lepše polovine. Anđelu je bilo briga za kamere, tako da će zadrugari opet tokom gledanja snimaka moći da vide sve na izvol'te!

Foto: TV Pink

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
IGOR

11.03.2023 22:27

a;eks ako ssi rekla dost je on tebe poniyavao debela svinja ogavan i ljigav