ZVEZDAN POKUŠAO DA SE UBIJE! Uznemirujuće scene u Zadruzi, Slavnić kao razjarena zver: Nagutao se TABLETA, pa skočio u jezero!

Autor:

Zadruga

09.03.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre ću sebi da oduzmem život nego da ovo slušam. Na robiju ponovo neću. Ana je kao svedok-saradnik, uništava me, rekao je bivši robijaš.

ZVEZDAN POKUŠAO DA SE UBIJE! Uznemirujuće scene u Zadruzi, Slavnić kao razjarena zver: Nagutao se TABLETA, pa skočio u jezero!

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Zvezdan Slavnić pokušao je sebi da oduzme život nakon brutalne rasprave s Anom Ćurčić. Bivšem robijašu je mrak pao na oči kada mu je Ana pomenula da će ga strpati ponovo u zatvor, pa ja kao razjarena životinja polupao celo dvorište, a onda uleteo u sobu i nagutao se lekova.

Naime, kada mu je Ana zapretila, on nije znao šta će od besa, ispljuvao je po faci, pa skočio u ledeno jezero. Zadrugari su se uspaničili jer je poznato da ima problema sa srcem, a pored toga je popio i šaku tableta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić se zaleteo i skočio u jezero

- Zvezdane, do sada sam te štedela kad god smo se svađali. Nemoj da progovorim šta si radio napolju što je zakonom kažnjivo. Mogu jednom rečenicom da te oteram kod sudije i u zatvor! Nemoj da me vučeš za jezik da ne progovorim! Odavno mi je svega preko glave i nemam nameru da trpim manipulaciju. Ako samo načnem temu toga šta krijem od javnosti, ti se vraćaš u ćorku - upozorila je Ana Zvezdana, koji je dobio anksiozni napad.

Slavnić je izašao iz Bele kuće, nagutao se nekih tableta, pa se zaleteo da skoči u jezero. Nakon toga Ana je zvala obezbeđenje i zadrugare da mu pomognu da izađe.

- Vadite ga napolje, molim vas! On ima problema sa srcem, strefiće ga srčka! Ledena je voda, mora da izađe, on ovo namerno radi da bi povredio sebe, hoće da se ubije - urlala je zadrugarka, a Slavnić je posle nekoliko minuta sam izašao iz jezera i otišao do hotela da se presvuče.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić se zaleteo i skočio u jezero

Kad se vratio da priča sa Ćurčićkom, Zvezdan je šokirao cimere rečima da bi pre sebi oduzeo život nego što bi se vratio u zatvor.

- Pošto vidim da provociraš, samo ću ti reći jednu stvar. Ja se na robiju ne vraćam! Ako misliš da mi skroz upropastiš život, onda iznesi sve u javnost, pi*ko jedna! Baci sve što smo imali sve ove godine i što smo gradili. Slobodno budi cinkara najveća na svetu. To si samo i došla ovde da radiš. Ako kažešm, ja ću ovde da se ubijem! Ili ovde ili napolju, pa ti vidi - urlao je Zvezdan, koji je u jednom trenutku pljunuo Anu.

Ćurčićka je potom nastavila da provocira, pa je ipak otkrila da je Zvezdan muljao oko kupovine stana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

- Znaš od koga si pozajmio pare i na koji način za stan. Znaš šta si pokušao da uradiš s jednim papirom, to je sve kažnjivo zakonom. Oteraću te ja na robiju, polako. Naplatiću ti za sve ove godine maltretiranja. Zvezdane, znaš da te se više ne plašim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miloš

09.03.2023 22:46

Robijašu, ostavi ženu na miru. Ana neka slavi što se otkačila od takvog čoveka. Ova mala Anđela je glupa . Kaže ne veruje Ani. A da li veruje svojim očima. Zvezdan je agresivan i već je tukao. Śta ćeš gore.

Пензионерка

10.03.2023 17:51

Да ли је одговорност оних који уводе у ријалити убуце, насилнике, неморалне и зле особе, речју негативце? Ретко се, или уопште не, моћни не обазиру на одговорност! Није им стало да ли ће неко убити или се убити.