CARU PRETI PRIVOĐENJE, STARLETIN ADVOKAT U POLICIJI PODNEO PRIJAVU: Aleksandrinoj majci se slošilo nakon drame u Zadruzi!

Autor:

Zadruga

09.03.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenka Lunis, majka Aleksandra Nikolić oglasila se nakon haosa u Zadruzi 6!

CARU PRETI PRIVOĐENJE, STARLETIN ADVOKAT U POLICIJI PODNEO PRIJAVU: Aleksandrinoj majci se slošilo nakon drame u Zadruzi!

Foto: Nikola Mutić, Printscreen/RTVPink

Aleksandra Nikolić imala je histeričan napad, usled kog je nasrnula na Filipa Cara, zbog Maje Marinković. Tom prilikom je obezbeđenje moralo da hitno reaguje, nakon čega je Car imao vrelu akciju sa Marinkovićevom. 

 

Sada se za medije oglasila Aleksandrina majka, Slovenka Lunis, koja je otkrila kako se osećala u trenucima kada je gledala svoju ćerku u ovom stanju:

Foto: Republika TV

Slovenka Lunis

- Ne znam gde mi je glava, jako sam loše. Aleksandrina sestra je krenula sa advokaticom u policiju. Jako sam uzrujana. On vrši godinama nasilje nad svakom ženom, a samo leži kao stoketina, kakav je to rijaliti igrač. Uzeo je pare unapred i više ga ništa ne zanima, samo maltertira žene. Ko je on da nju udari. Nekoliko godinama sam je lečila od grozne bolesrti i zato sam napustila karijeru. J* bem li mu poreklo, obolela sam od njege. Gajila sam je da bude moja barbi, a on nju davi. Nisam mogla do kraja odgledati onaj snimak, pala sam pet puta u nesvet - priznala je Slovenka za Kurir.

Podsetimo, do sukoba je došlo kada je Aleksandra skočila na Cara nakon što ga je uhvatila u bliskom druiženju sa Majom Marinković. Filip je potom nasrnuo na Nikolićevu, ali svom srećom obezbeženje je sprečilo dalji razvoj svađe.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading