"GLEDAO SAM DETE U INKUBATORU, BILO JE BLEDO..." Aca Bulić sa suzama u očima otkrio detalje o Aninoj ukradenoj ćerki, muk u studiju!

Autor:

Zadruga

07.03.2023

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Bulić nikad iskreniji nije bio o ćerki, za koju veruje da je ukradena!

"GLEDAO SAM DETE U INKUBATORU, BILO JE BLEDO..." Aca Bulić sa suzama u očima otkrio detalje o Aninoj ukradenoj ćerki, muk u studiju!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Fudbalski trener, Aca Bulić i prva ljubav Ane Ćurčić, večeras je gost u emisiji ,,Amidži šou", a tom prilikom voditelj Ognjen Amidžić upitao ga je o odnosu sa njom i da li će doći do pomirenja. 

- Zašto je pukla tvoja i Anina veza - pitao je Ognjen.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aca Bulić Amig show o Ani Ćurčić

 

- Bili smo u vezi osam godina, bilo je normalno da se raziđemo, desila se ta tragedija...Oktobar 1993. godina, dobila je u osmom mesecu trudove, odveo sam je u bolnicu, porodila se. Porođaj nije bio kako treba, bila je borba za njen i detetov život, to je bilo deset dana borbe. Ja sam išao da gledam i to dete u inkubatoru, Ognjene, jeziva scena. Stotine dece, krvave onako u inkubatoru, to ću pamtiti celog života. Moja beba je davala znake života, delovala je bledo, disala je. Oni su samo jedan dan rekli da je dete umrlo, način na koji su mi rekli, nisam verovao. Tražio sam papire i dete da bih sahranio dete, nisu mi dali, trajala je opsada tri dana oko bolnice. To je bio period mog života kada sam bio najmoćniji, otac mi je bio faca. Kad se meni to desilo, onda mogu da zamislim šta su drugima radili - rekao je Aca.

- Ti si došao do informacije da je dete živo - pitao je Ognjen.

Foto: RTV Pink

Aca Bulić Amig show o Ani Ćurčić

 

- Tačno tako. Verovatno ima šanse da se sazna gde je to dete, ne ovako putem javnog informisanja, već preko institucija. Kočnica mi je bilo što sam znao šta ću sledeće da uradim, stao sam, čim se desilo, desilo se s nekim razlogom. Sam sa sobom sam se dogovorio da neću da radim te stvari. Svaka ćelija u mom organizmu pulsira i vrišti da je ono živo i znam da je živo. I Ana i ja. Svih ovih godina smo komunicirali na ovu temu - rekao je Bulić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

08.03.2023 07:40

Dete je rođeno pre 30 godina. Ako Ana ima 46 godina to znači da se porodila u 15 - 16 godini a Ana je rekla da se porodila u 19 - toj dakle ima oko 50 godina. Ko laže?