ACA BULIĆ PRIZNAO SVE O PAKLENOM PLANU: Ulazi u Zadrugu da smuva Anu, Zvezdana će ovo uništiti!

Autor:

Zadruga

07.03.2023

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Bulić otkrio da će se pomiriti sa Anom Ćurčić u Zadruzi!

ACA BULIĆ PRIZNAO SVE O PAKLENOM PLANU: Ulazi u Zadrugu da smuva Anu, Zvezdana će ovo uništiti!

Foto: RTV Pink

Fudbalski trener, Aca Bulić i prva ljubav Ane Ćurčić, večeras je gost u emisiji ,,Amidži šou", a tom prilikom voditelj Ognjen Amidžić upitao ga je o odnosu sa njom i da li će doći do pomirenja. 

Naime, Bulić je priznao da ukoliko bude ušao u Zadrugu, da će se pomiriti sa Anom i da će joj dati kako psihičku, tako i fizičku podršku. 

Foto: RTV Pink

Aca Bulić Amig show

 

- Vidi, došao sam i u ovu emisiju, jer sam u žiži interesovanja, jer vidim da ona traži pomoć. Bez obzira na sve, mislim da bi ušao i da joj pomognem. Komunikativano, psihički, fizički! - potvrdio je Aca. 

- I da nije priče sa detetom, opet je ona moja prva ljubav! Većina muškaraca bi reagovala kao ja. Ja nisam znao za tu priču, puno njih ljudi poznaje, svi su iznenađeni, ja nisam ni sumnje imao, da je ovako toksičan odnos. Savetovao bih je, ako je ovakva situacija, da se lepo raziđu, jer njihovo okruženje pati zbog njih. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading