TAKI DOBIO TAJNU PORUKU IZ ZADRUGE, MAJA RADI PRODUKCIJI IZA LEĐA: Starleta iznela šok signal, sve otkriveno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.03.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković progovorio o Zadruzi i ćerki Maji Marinković!

TAKI DOBIO TAJNU PORUKU IZ ZADRUGE, MAJA RADI PRODUKCIJI IZA LEĐA: Starleta iznela šok signal, sve otkriveno! (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

Nedavno je šok fotografija Maje Marinković ugledala svetlost dana, a domaća javnost je ostala zetečena njenom promenom ličnog opisa.

Naime, Marinkovićeva je na pomenutoj slici unakađenog lica, sa podlivima, sva otečena i u modricama, a sve je to osvanulo na njenom zvaničnom Instagram nalogu, koji vodi njen otac Taki Marinković.

 

- Ja sam protiv svakog vida nasilja! Nakon Zadruge 4, kada su Janjuš i ona imali neku vezu napolju, ja sam pokojnoj sestri davao pola godine, Maja se tada nije pojavila. Zvao sam je tada dva tri dana za redom, nije smela da mi izađe na oči, a kada sam je konačno i video bila je tako unakažena, kao što ste videli na slici. Pre neko veče, Janjuš je stavio Maju za potrčka i tom prilikom ju je tako jako udario po ruci, gde sam odmah pomiislio da može ponovo nešto da se desi. Zato sam to uradio. Videli ste šta je Maji uradio, a ima žensko dete, stop nasilju nad ženama - rekao je Taki i dodao:

Foto: ST/N. PANČIĆ

Taki Marinković

 

- Maja Janjuša tada nije tužila, a pre nego što je ušla u Zadrugu, ovlastila je svog advokata, tako da više ni ja sa tim nemam veze a ni ona. Car jeste tužen sada. Njeni fanove prilože video snimke i sav materijal, pošalju advokatu i on vrlo dobro zna šta treba da radi. On je taj koji procenjuje ima li prostora za tužbu ili nema, jer mi prvenstveno nismo tužibabe, već heroji, a pravnik najbolje radi svoj posao - naveo je Marinković, a potom otkriva šta mu je jedna osoba prenela iz Zadruge nakon izlaska:

- Ne, jer jedna osoba koja je skoro izašla, prenela mi je da će Maja do kraja biti sama, a tako je i najbolje. Ona sve konce drži u svojim rukama, pametna je, lepa je, atraktivna, zabavlja narod, a to je i njen posao - zaključio je Taki za Kurir.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sava

03.03.2023 19:47

E moj Taki, da li se ti ponosiš ili stidiš ovoga šta Maja radi? Maja jeste zabavna, majstor za smicalice i smeh ali, nije ovo Taki život koji treba zvati posao i ponositi se tim. Ja sam danas najponosniji otac na svetu, gledam svoju kćer danas na jednoj Konferenciji u New Yorku gde je pozvana da na prestižnom američkom fakultetu drži predavanje iz svojee struke i, to je Taki posao i ponos. Uskoro će me i drugo dete učiniti ponosnim kad počne raditi svoj posao a nadaam se da će to učiniti i ovo treće jednog dana a za sada mi pravi najukusnije tople sendviče na svetu i čaj sa medom. Taki to je život a ne slike sa ožiljcima batina, operacija, proletanja kroz staklo i sl.. Taki, živi normalan život, mani se slikavanja i intervjua u prazno.

Vojvotkinja Tolstoj

14.03.2023 18:21

Pusta mašta ! Da bude sama?? Pa ko je "tera" u kurvarluk? Pa, priznaj - takva je ! Otkud ona može da bude sama, pobogu, dobro joj želiš, ali priznaj SEBI (drugi znaju), da joj "sirotinjska zabava" najviše prija i jedino to i zna, I TO NA NAKARADAN NAČIN, bre !!