OTAC MAJE MARNKOVIĆ NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI: Taki u strahu, hteo da ide kod vračara zbog demona, u sve umešan Filip Car! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.02.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje da je Taki Marinković hteo da ide kod vračara.

OTAC MAJE MARNKOVIĆ NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI: Taki u strahu, hteo da ide kod vračara zbog demona, u sve umešan Filip Car! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Pixabay.com

Otac Maje Marinković, Taki Marinković u strahu je, jer se plaši da mu je neko bacio crnu magiju, o čemu govori njegov najbliži prijatelj, zbog čega je on morao da odlazi u manastir kako bi se pomolio za ćerkino i njegovo zdravlje. 

Foto: ST/D.KADRIĆ, ATAImages,

Filip Car, Maja Marinković, Taki Marinković

 

Kako saznajemo, Taki je počeo da ludi, priviđaju mu se razne prikaze, noćima ne može da spava, a sanjao je i najgori san, da mu se ćerka udaje za Filipa Cara

- Taki već noćima ne može da spava, čim zatvori oči kreću haotični snovi da mu se dešavaju, priviđa neke čakre, đavole, šta su već, a sanjao je i kako mu se ćerka udaje za Cara, to je moglo srce da mu zaustavi. Koliko god on podržavao svoju ćerku, Taki zna šta je za nju najbolje, a Car sigurno nije jedna od tih stvari. Pomišljao je da ide kod vračara, da mu gledaju, pomažu, ali je ipak otišao u manastir, da pronađe spas u veri - započinje izvor za Republiku i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković u manastiru Tumane

 

- On se plaši da bude sam, ne zna šta može da ga zadesi, otkazaće mu srce.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Caca

19.02.2023 19:02

Komedija