"ZVEZDAN JE PSIHIČKI NSTABILAN, ANA IGRA IGRU" Adam Đogani nakon Zadruge razvezao jezik, otkrio taktiku ljubavnog trougla!

Autor:

Zadruga

26.02.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Đogani bez dlake na jeziku!

"ZVEZDAN JE PSIHIČKI NSTABILAN, ANA IGRA IGRU" Adam Đogani nakon Zadruge razvezao jezik, otkrio taktiku ljubavnog trougla!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar Adam Đogani u današnjoj emisiji ,,Premijera" prokomentarisao je ljubavni trougao rijalitija ,,Zadruga" Ana Ćurčić, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Adam Đogani

 

- Samo ću vam reći da mi unutra ne znamo 4 posto stvari koje se dešavaju oko nas, imamo neku iskrivljenu sliku što se tiče Zvezdana, Ane i Anđele. Sve mi se promenilo, celokupno mišljenje. Nisam znao za Anđelu zašto su je nazvali, mi samo vidimo kako se oni brane, ali svo troje su mi bljuc, katastrofa - priča Adam i dodaje:

- Zvezdan je gospodin i šmeker, ali nije tako, mislim da je čovek samo psihički loše, samo zbog toga se ponaša tako. Ana mi je delovala i unutra da igra igru, što se ispostavilo kao tačno, bio sam u pravu. A za Anđelu, nisam znao te neke stvari, tu neku njenu opsesiju, da ne pričam te stvari, ali nažalost ne sviđa mi se na kraju ni njeno ponašanje. Ona je najmanje kriva u celom tom odnosu. On je odao takav utisak da je dobrica, stvorio je strahopoštovanje prema ostalima, prema meni ne, što se mene tiče, meni je dovoljno što je bio tu za mene, ja za njega, ali ono pljuvanje, to mi je katastrofa, to igranje na dve, tri, četiri strane, to mi se nikako nije svidelo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Da li ste komentarisali Zvezdanov potez kada je okupio muškarce i rekao da je Ana ,,njegova"?

- Nije, što se mene tiče, ja sam flegmica. Gledao sam to kao njegovu bivšu ženu, starija je žena, on se poneo kao da je Anđelino godište, malo se zaneo. Anđela je histerična, ona je neuravnotežena, ona puca psihički, žao mi je, nisam taj lik koji će se sladiti kada se neko ponizi, žao mi je Anđele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

26.02.2023 19:12

Neverovatno glup mladic.