KUĆNI SNIMAK ANE ĆURČIĆ PROCURIO IZ TELEFONA: Zvezdanova bivša raskrečila noge, pa pokazala šta najbolje zna da radi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.02.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić svojevremeno se pohvalila umećem sa kućnim video snimkom!

KUĆNI SNIMAK ANE ĆURČIĆ PROCURIO IZ TELEFONA: Zvezdanova bivša raskrečila noge, pa pokazala šta najbolje zna da radi! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugarka Ana Ćurčić ušla je u žižu javnosti nakon što ju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić prevario sa frizerkom iz Crne Gore Anđelom Đuričić, nakon čega je ona donela odluku i prihvatila poziv produkcije da uđe u rijaliti ,,Zadruga" i suoči se sa njima. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Inače, Anina prošlost se lagano otkriva i klupko odmotava, a nedavno je šokirala pričom da ju je Zvezdan godinama psihički i fizički maltretirao, što je potvrdila i njena kuma Milena Kačavenda

Foto: ST/Dragan Kadić, Milan Kostić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić, Milena Kačavenda i Zvezdan Slavnić

 

I dok svi željno iščekuju da se Pandorina kutija otvori do kraja, mi smo odlučili da malo ,,prokopamo" po Aninoj prošlosti i naišli na kućni video, koji će vas sigurno oduševiti. 

Potrebno je naglasiti da Ana uskoro ulazi u petu deceniju života, a mnogi su mišljenja da je ona jedna od najatraktivnijih zadrugarki, budući da ima izvajano telo, što je i snimkom na društvenoj mreži Instagram dokazala. 

Naime, Ana je pre izvesnog vremena objavila video kako izvodi akrobaciju u stanu. Ona se popela na ruke i nogama šetala po plafonu, čime je pokazala neverovatnu izdržljivost i snagu, a o izvajanosti njenog tela prosudite sami u nastavku:

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, svi su bili oduševljeni Aninom figurom, a ceo snimak možete pogledati u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (10)

Loading
Maki

26.02.2023 13:19

Ovo na snimku nije ona

Odgovori 28 30
Komsija21

26.02.2023 16:38

Sad su svi oficial jbt..

Odgovori 3 11
Komsija21

26.02.2023 16:38

Sad su svi oficial jbt..

Ljiljana

27.02.2023 17:06

Svaka čast Ana. Sve pohvale za nju.👍💪👑