"LOŽIM SE NA STARCA OD 26 GODINA" Zvezdanova ljubavnica ga pljunula u facu žestokim rečima, Anđela priznala o najintimnijem fetišu sve! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.02.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić otvorila dušu o fetišima!

"LOŽIM SE NA STARCA OD 26 GODINA" Zvezdanova ljubavnica ga pljunula u facu žestokim rečima, Anđela priznala o najintimnijem fetišu sve! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

Tokom jedne od svađa Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, ljubavnica je u naletu besa otvorila dušu i priznala sve o njenim fetišima. 

Poznato je da se loži na to da ljubi prste i stopala, a sada je pred Zvezdanom poručila da je i te kako zanimaju stariji muškarci, naročito ako su dve decenije stariji od njega, kao što je upravo Slavnić. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Zvezdan je naravno prešao preko ovih reči, pravdajući ljubavnicu da je to rekla u afektu, mada po komentarima se može zaključiti da gledaoci smatraju da je ona u tim trenucima bila i te kako iskrena. 

- To je to! 46 godina, ložim se na starca, uživam u tome u životu! - dramila je Anđela. 

- Svaka čast - ironično je rekao Zvezdan. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading