ISPRED KUĆE ANĐELE ĐURIČIĆ KRIJE SE JEDAN SIMBOL KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Ovaj detalj otkriva istinu o njenom poreklu? (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.02.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan detalj ispred kuće Anđele Đuričić je svima promakao!

ISPRED KUĆE ANĐELE ĐURIČIĆ KRIJE SE JEDAN SIMBOL KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Ovaj detalj otkriva istinu o njenom poreklu? (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Frizerka iz Herceg Novog, Anđela Đuričić predstavila se kao smerna i čedna devojka iz Crne Gore u petoj sezoni rijalitija ,,Zadruga", što ju je i dovelo do vice mesta u samom finalu. 

Međutim, njenim ulaskom u šestu sezonu, nakon što je kročila na imanje u Šimanovcima, dešava joj je potpuni preokret u životu. Naime, Anđela ulazi u aferu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, koji je kod kuće ostavio nevenčanu suprugu Anu Ćurčić

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

 

Od tog trenutka Anđelini roditelji se nisu oglašavali za medije, a kako se spekuliše, od sramote, retko kada i izlaze iz porodične kuće u Crnoj Gori. Nedavno se otkrila informacija da je na kuću stavljena oznaka da je na prodaju, ali kako su komšije ispričale, taj oglas stoji već godinama unazad. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

Međutim, ono što je mnogima promaklo jeste detalj o porodičnoj kući Đuričić, što bi moglo da se poveže sa izjavom pevačice Vesne Vukelić Vendi. Naime, u jutarnjem programu, Vendi je istakla da smatra da Đuričići nisu poreklom iz Herceg Novog, a jedan detalj ih je, po svemu sudeći i odao. 

To što je imala i s*ks, to nije tragedija, jer bi onda morali da kemenujemo i Maju Marinković. Ona je prošle godine kokodala i držala slovo svima, a ona se nepogrešivo prošle godine družila sa zlim ljudima. Ja ne bih sad da nabrajam zle, ali ona je on njih krala zanat. Kad imamo arhaičnu osobu, koja ništa ne kapira, to se kaže narodski: ,,Videla žaba da se konji potkivaju, pa i ona digla nogu". Pritom, njena intonacija, njena frekvencija je na nivou Divne DNK, piskav glas. Jedan surovi primitivac, Anđela, bilo bi dobro da se pitaju njeni roditelji odakle su njeni dojahali, jer oni nisu meštani - ispričala je Vendi. 

U emisiji ,,Premijera" usnimljena je kuća mlade Crnogorke, trenutno najpoznatiji ljubavnice u regionu, a ono što je svima promaklo jesu gipsani lavovi na kapiji. 

 

Gipsani lav je predmet koji je u popularnom diskursu na Balkanu vezan za gastarbajtere i njihove dekorativne prakse u zemlji porekla. Ova statua odražava kompleksnost pozicije gastarbajtera i nije slučajno pretvorena u njegov emblem i aspiraciju. Međutim, odnos javnog mnjenja prema ovom predmetu može da ukaže i na kontradiktornosti koje u širem smislu prate balkanski identitet.

Da li su u pitanju gastrabajterski ispadi ili nešto drugo, procenite sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading