OPET JE JAVNO IMALA ODNOS SA MATORIM! Svaku noć mala radi! Anđeline komšije iz Đenovića RAZVEZALI JEZIK!

Autor:

Zadruga

15.02.2023

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sugrađani Anđele Đuričić nisu štedeli zadrugarku.

OPET JE JAVNO IMALA ODNOS SA MATORIM! Svaku noć mala radi! Anđeline komšije iz Đenovića RAZVEZALI JEZIK!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Komšije Anđele Đuričić iz Đenovića, ali i celog Herceg Novog ne prestaju da pričaju o tome što je uradila u Zadruzi i dozvolila sebi da bude u vezi sa 22 godine starijim bivšim zatvorenikom Zvezdanom Slavnićem.

Anđelina porodica je veoma poznata u hercegnovskoj opštini, veoma je cenjena i bogata, pa se komšije i sugrađani čude šta se to desilo pa je pred kamerama čak imala i intimne odnose. Ne misle svi isto, često se upuštaju u razgovore i diskusije. I dok jedni smatraju da devojka ništa nije kriva, da se zaljubila i prepustila osećanjima, drugi smatraju da je obrukala i roditelje, ali i sve njih.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Ona nije ni svesna da se nema gde vratiti. Opet je javno imala odnos sa matorim. Svaku noć mala radi - rekao je jedan komšija za medije.

Nije istina, kao što se piše, da su prodali restoran i prodični hotel za neke ogromne pare. I to što se priča da su prodali kuću i odselili se nije istina - žustro je govorio komšija, koji je prosto ljut što se toliko piše o Đenovićima na ovakav način.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Ovo je malo mesto, svi se znaju. Roditelji su joj divni i vredni ljudi, požrtvovani. Već su imali jednu veliku patnju, sad im ona priređuje ovo. Ovde ćeš teško naći da neko pozitivno gleda na sve ovo - nastavlja priču komšija.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nata

16.02.2023 03:58

Niko ne treba da podržava svaleraciju. Nemoguće je da se neka zaljubi u ovog groznog Zvezdana.